Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hercai dizisiyle parlayan Aslı Samat, 2 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine döndü!

Hercai dizisiyle parlayan Aslı Samat, 2 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 31 yaşındaki oyuncu Aslı Samat, 3 sezon süren ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran Hercai dizisinde Melike karakterini canlandırdı. Mardin’de çekilen dizi için uzun süre bu şehirde kalan oyuncu, dizinin finalinin ardından ise İstanbul’daki normal yaşamına geri dönmüştü.

Aslı Samat, Hercai dizisindeki performansı ile geniş bir hayran kitlesi elde etti ve başarılı çıkışıyla kariyerinde önemli bir noktaya geldi… Aldığı teklifler arasında Gülümse Kaderine isimli Fox TV dizisini seçen oyuncu, ilk bölümü yayınlanan diziyle birlikte yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Gülümse Kaderine genç oyuncunun 31. yaş gününü kutladığı bir döneme denk geldi. Hercai’deki başarısından sonra yine bir dram dizisini tercih eden oyuncu, hikayede evin keyifli, meraklı kızı Sibel’e hayat veriyor.

Yeni karakterinde neşeli ve iç ferahlatan sahnelerinin yanı sıra genel hikayenin dramına uygun bir biçimde oyuncunun izleyicileri hüzünlendireceği anlar da yaşanacak.

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayesini konu alan dizide; Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Nazan Diper, Aslı Samat, Sevinç Kumaş, Müge Su Şahin, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda gibi birbirinden çok sevilen isimler yer alıyor.

Dizinin senaristliğini Burcu Över üstlenirken; yönetmenliğini ise Aytaç Çiçek ve Ceren Koç yapıyor.