Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai yeni bölümde Miran, çok büyük bir risk alıyor! 24 saati var!

Hercai yeni bölümde Miran, çok büyük bir risk alıyor! 24 saati var!

tarafından zk zk

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Hercai dizisinin 11. bölüm 2.tanıtımı yayınlandı.

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in oynadıkları dizide Miran, Reyyan’a “Bana ikinci bir şans ver” diyerek yalvarıyor.

Miran, çok büyük bir risk alarak Reyyan’ı ikna etmek için “Bana 24 saat ver. Eğer bir gün sonra hala istemiyorsan, Miran Aslanbey bu dünya üzerinden silinecek” diyor.

Reyyan’ın şaşkın bakışları altında “Bu kadar zalim, olma, benden zalim olma” diyerek ondan bir gün isteyen Miran, isteğine kavuşuyor.

Reyyan ve Miran, birlikte uyudukları gecede Miran, onun saçlarının kokusunu içine çekiyor. Sabah olduğunda ise Reyyan, Miran’ın yanağını öpüyor.

Hercai yeni bölümde Miran, çok büyük bir risk alıyor! 24 saati var! 7

İkili arasında geçen bu duygusal anlardan sonra Reyyan’ın kararının değişip değişmeyeceği büyük merak konusu.

Bu yakınlaşmanın Reyyan ve Miran’ı birbirlerine daha çok bağlamasıyla birlikte çevrelerindeki pek çok kişinin de tepkisine neden olacağı aşikar.

Reyyan’ın Miran’ı sabah olduğunda öpmesini izleyici bir veda olarak algıladı. Miran uyurken, Reyyan onu bırakıp gidecek mi, yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz.

Ancak ikili arasında yaşanacak duygusal ve romantik sahneler 11. bölüme damgasını vuracak.

İşte Hercai 11. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azize Aslanbey’in, Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran’ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan’ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa’nın karşısına geçmiştir. Miran ve Nasuh arasındaki restleşmenin sonucu bir kere daha iki konak arasındaki dengelerin değişmesine neden olacak mı? Reyyan, Miran’ın teklifine nasıl karşılık verecek?

Diğer yandan Miran’ın avuçlarından kayıp gitmesini istemeyen Gönül’ün planları gün yüzüne çıkar. Bu durum Aslanbey konağında ikinci bir depreme neden olur. Bu sefer Miran’ın kesin kararlı olduğunu gören Gönül her şeyin bittiğini düşünürken, Azize ve Sultan’ın bu duruma karşı hamlesi nasıl olacak?