Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin Camgöz Melike’si Aslı Samat bir dönem 173 kiloydu! Peki nasıl kilo verdi?

Hercai’nin Camgöz Melike’si Aslı Samat bir dönem 173 kiloydu! Peki nasıl kilo verdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hercai dizisinde Camgöz Melike lakaplı oyuncu Aslı Samat… atv ekranında izleyicilerle Cuma günleri buluşmakta olan dizideki karakterle gönülleri fetheden Aslı Samat, yıllar önce bir hayli kiloluydu.

Samat, kilo verme sürecinde yaşadığı sıkıntıları Dizi TV’deki röportajında anlattı. Bir dönem kilosu 173’e kadar çıkan oyuncu, tüp mide ameliyatı oldu ve 7 senelik süre içinde toplam 93 kilo vererek, 80 kiloya kadar düştü.

Samat, ameliyat olmaya 2012 yılının Eylül ayında karar vermişti. Bundan bir yıl sonra da yanı 2013 yılında da ameliyatı yapıldı.

Hercai'nin Camgöz Melike'si Aslı Samat bir dönem 173 kiloydu! Peki nasıl kilo verdi? 8

Aslı Samat, yaşadığı zorlu süreç hakkında şu bilgileri verdi: “Biraz zaman ayırmanız gerekiyor, sabretmeniz gerekiyor, ki ben hala kilo veriyorum. Bir ameliyat oluyorsunuz. Midenin yüzde 80’ini kesiyorlar. Estetikler oluyorsunuz, belirli yara izleriniz oluyor.. O yara izleri geçmeyebiliyor. Bunlara hazırlıklı olmanız gerekiyor. Kolay diyemem, gerçekten zordu.”

Hercai'nin Camgöz Melike'si Aslı Samat bir dönem 173 kiloydu! Peki nasıl kilo verdi? 9

Aslı Samat, kilo vermek isteyenlere de deneyimlerini paylaştı. Oyuncu, bunun kolay bir süreç olmadığını belirtti ve “Spor yaparken biraz fazla yorulabilirler. Çok yağlı bir peynir değil de lor peynir yiyebilirler. Bir şeyleri elde etmek istiyorlar ise.Ben 2 yıl boyunca köpeklerimle her sabah akşam Maçka Demokrasi parkına gelip,2’şer saat yürüdüm. Kolay olmuyor. Bunun böyle bir formülü yol, sihirli değnek yok” diye konuştu.

Zayıfladıktan sonra kendisine istediği her şeyi alabildiğini belirten Samat, bunun çok keyifli bir şey olduğunu sözlerine ekledi.

Dizi TV’deki röportajı videoda bulabilirsiniz.