Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hercai’nin Melike’si Aslı Samat’ın 173 kilodan 70 kiloya düşme hikayesi travmalarla dolu

Hercai’nin Melike’si Aslı Samat’ın 173 kilodan 70 kiloya düşme hikayesi travmalarla dolu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Samat, Hercai dizisinde canlandırdığı Melike karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında Ateşböceği dizisinin Şirin’i olarak ekranda boy gösteren genç oyuncu, Hercai sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı.

Oyuncunun kilolu hallerinden normal haline geri dönüş hikayesi de her zaman sorgulandı. Aslı Samat da hayranlarını nasıl zayıfladığı konusunda bilgilendiren bir video paylaştı. Youtube kanalında yayınladığı videoda eski kilolu halleri ile yeni fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, gelen sorular nedeniyle bu videoyu hazırladığını ifade etti.

Aslı Samat, birçok yerde röportajının bulunduğunu ama takipçilerinin okumadığını belirterek, youtube’da bu videonun kalıcı olacağını anlattı.

2,5 yaşında kilo almaya başlayan oyuncu, 21 yaşında 173 kiloya ulaştı. Üniversitede oyunculuk okuduğu dönemde kilolarının kendisini zorladığını anlatan Aslı Samat, “2,5 yaşından itibaren kilo aldığınızda bütün okul hayatınız zaten kilolu olarak geçiyor. Bir sürü travma diyebileceğim şey var hayatımda” dedi.

103 kilo vererek 70 kiloya kadar düşen Aslı Samat, çocukluk döneminde yaşadığı travmaların da kendisini çok kötü etkilediğini ifade etti.

İlkokul yıllarında yaşıtlarından daha şişman ve daha uzun boylu olduğu için en dikkat çeken kişi olduğunu anlatan oyuncu, erkek döven birisi olduğunu belirtti.

Hercai'nin Melike'si Aslı Samat'ın 173 kilodan 70 kiloya düşme hikayesi travmalarla dolu 7

Gördüğü ilgiden de çok şaşıran oyuncu, benzer şeyleri yaşayanlardan çok fazla mesaj aldığını ve bunları anlatma konusunda da bu mesajların teşvik edici olduğunu ifade etti.