Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü setten paylaşım yaptı, ne bekliyorduk ne geldi!

Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü setten paylaşım yaptı, ne bekliyorduk ne geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında geçtiğimiz sezon müthiş bir ilgi gören Hercai dizisi 2. sezonu için hazırlıklar sürüyor. Midyat’taki setten paylaşım yapan Akın Akınözü hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaştı.

5 saat içinde 350 binin üzerinde beğeni alan paylaşıma ilginç yorumlar yapıldı.

Bir takipçisi, “Ne bekliyorduk ne geldi” diye yazdı. Takipçileri “Buna da şükür” diyerek oyuncunun setten paylaşım yapmasından memnun olduklarını dile getirdi.

Bir başkası ise “Ateşim çok yükseliyor ağa” yorumunda bulundu.

Bazı hayranları ise oyuncunun şifresini hatırladığı için mutlu olduklarını belirterek, pek aktif olmamasını eleştirdi.

İşte Akın Akınözü’nün setten paylaşımı:

2.sezonun ilk monitör arkası çekimi by @mahir_huseyin_kara Yeni sezonumuz hayırlı uğurlu olsun?

Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü setten paylaşım yaptı, ne bekliyorduk ne geldi! 7

Hercai dizisi yeni sezona gümbür gümbür geliyor… Eylül ayında 2. sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Hercai dizisinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü, geçtiğimiz sezonun yıldızları olmuştu.

2 genç oyuncu da kısa sürede hayran kitlelerini katlamayı başardı. Sadece ülkemizde değil , yurt dışında da ciddi hayran kitlesine ulaşan Ebru Şahin ve Akın Akınözü, Hercai dizisinin 2 sezonuyla birlikte yine geniş kitlelerin takibinde olacak.

Miran ve Reyyan’ın hikayesi nasıl gelişecek herkes merakla bekliyor. Hercai dizisi 31 Mayıs Cuma akşamı 12. bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara yaz arası vermişti.

3 aylık ara geçti ve ekip Midyat’ta 2. sezon çekimleri için toplandı. Şimdi ise izleyiciler heyecanla dizinin hangi gün başlayacağını bekliyor.