Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü’ne sempati katan bir huyu var ki, asla kaybetmemeli!

Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü’ne sempati katan bir huyu var ki, asla kaybetmemeli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv ekranlarında izleyicilerle 2. sezonuyla buluşmaya hazırlanan Hercai dizisindeki Miran karakteri kısa sürede büyük beğeni topladı. Akın Akınözü, hayranlarının sayısını kat ve kat artırdı… Sadece ülkemizde değil yurt dışında da ciddi bir hayran kitlesine ulaştı.

2. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Hercai dizisi, oyuncu için büyük bir kapının da açılması demek. Bu ilgi devam eder ise Akın Akınözü kısa sürede bambaşka bir noktaya gelebilir.

Ancak ünlü oyuncunun bazı huyları var ki, hem ona sempati katıyor hem de hayranları bu hallerinin hiç kaybolmamasını istiyor.

Oyuncunun çekingenliği ve utangaçlığı hayranları tarafından çok sempatik bulunmakta.

Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü'ne sempati katan bir huyu var ki, asla kaybetmemeli! 7

Rol arkadaşı Ebru Şahin ile bir dergi çekimine katılan oyuncu, o çekingenliğini ve utangaçlığını yine sergiledi.

Ebru Şahin ne kadar açık ve her şeye kısa sürede uyum sağlayabiliyor ise, Akın Akınözü tam tersi fotoğraf çekimlerinde üzerindeki çekingenliği bir türlü atamıyor..

Aslında bu durum oyuncuya büyük sempati de katmakta.

Akın Akınözü, tek başına bu tür çekimlerde daha zorlandığını ama yanında partneri olduğu için rahatladığını belirtti.

Dizi TV’ye konuşan Akınözü, “Bence yanınızda partnerinizin olması, tanıdığınız, çalıştığınız birisi olması çok rahatlatıcı bir şey. Bizim görevimiz hikaye anlatmak olduğu için, orada bir oyunun içinde bunlar zaten çıkıyor.Ama mevzu poz vermek olduğunda onun ayrı zorlayıcı tarafları var. Ama gün geçtikçe daha da alışıyorum sanki” diyerek bu çekingenliğinin hala devam ettiğine vurgu yaptı.

İşte o özel çekimden görüntüler: