Ana sayfa Güncel Haberler Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü’nün sette asla unutmayacağı olay!

Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü’nün sette asla unutmayacağı olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Akın Akınözü, Hercai dizisindeki Miran rolü sonrasında müthiş bir çıkış ve büyük bir hayran kitlesine ulaştı… Bu çıkışı aslında hayatının da büyük bir şansı… Bir dizi ile bu kadar hızlı bir yükseliş sergilemek çok az kişiye nasip oluyor.Akın Akınözü de bu kişiler arasında katıldı, partneri Ebru Şahin ile birlikte…

Episode dergisine özel röportaj veren Akın Akınözü, burada bahsettiği bir olayı hayatı boyunca unutmayacak. Urfa’daki çekimler sırasında yaşananlar ünlü oyuncuyu bir hayli etkilemiş.

Miran karakterinin kariyerinde ne kadar büyük bir değişimi getirdiğinin de canlı örneği yaşadı… Ünlü oyuncu, Urfa çekimleri sırasında kaldığı otelde görüntü yönetmeninin ısrarıyla aşağıya iniyor.

Akın Akınözü, “Ne olduğunu çok anlamadan aşağı indiğimde otelin önünde yaklaşık 300-400 kişilik bir grubun “Miran” tezahüratlarıyla karşıladığına şahit oldum. Bize gösterdikleri bu yoğun ilgi ve alaka için tekrar bütün sevenlerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü'nün sette asla unutmayacağı olay! 7

Akın Akınözü, set dışında da bir oyuncu olarak yer aldığı projeyle ilgili sorumlulukları olduğuna inanıyor. Sosyal medyanın hakim olduğu günümüzde bunun kritik ve zorlayıcı bir hal aldığını da gözlemliyor.

Oyuncu, “Buradan yola çıkarak; sosyal yaşantımda ve sosyal medyadaki paylaşımlarımda, anlattığımız hikâyeye ve oynadığım karaktere elimden geldiğince sahip çıkmaya çalışıyorum; ki bu da çoğu zaman iş dışında az görünmemi gerektiriyor” diyerek takipçilerine önemli bir bilgi de verdi.