Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin eline fırsatı geçirince affetmedi!

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin eline fırsatı geçirince affetmedi!

tarafından ker_def

Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin çok akıllı adımlar atıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Düşünün ki sadece 2 yıl önce ekran kariyerine başlayan bir isim bugün ülkenin gündeminde ne kadar büyük yer edinebiliyor.

Bahsettiğimiz isim 2016 yılında KanParası, ardından 2017 yılında Babam filmindeki Nilüfer karakteriyle oyunculuğa başlayan, Savaşçı dizisinde pek de dikkat çekmeyen Didem karakteriyle yer alan. İstanbullu Gelin dizisinde Burcu Selimer olarak dikkatleri çeken, Yasak Elma dizisinde Hira rolüyle beğenilen, ancak Hercai dizisinde sadece 12 bölüm canlandırdığı Reyyan karakteriyle bir anda popüler olan Ebru Şahin’den bahsediyoruz.

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ebru Şahin, 25 yaşında ve son ayların en çok konuşulan kadın oyuncusu…

İstanbul Üniversitesitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olmasına rağmen oyunculuk yapmaya karar verdi ve çok da doğru yaptı. Şimdilerde her yaptığı dikkatle takip ediliyor ve olay oluyor.

Hercai dizisi ile gelen müthiş başarının ardından yaz aylarını eğlenerek değil, çalışarak geçiren Ebru Şahin bu kararıyla da doğru bir adım attı.

Reyyan karakterinin dışına çıkıp çok farklı rolleri de canlandırabileceğini sergilemesi, oyuncunun kariyeri açısından önemli bir adım.

Ayrıca şöhret şımarıklığına da yakalanmayan Ebru Şahin, mütevazi halleriyle de seviliyor.

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin eline fırsatı geçirince affetmedi! 7

Ebru Şahin, Şuursuz Aşk isimli film için İsmail Hacıoğlu ile kamera karşısına geçti. Hayranlarının Reyyan karakterinden sonra çok merak ettiği yeni rolüyle de imajına katkı yapacak.

Filmde Menekşe Ebru Şahin ‘Menekşe’ isimli bir karakteri canlandırdı. Film heyecanla bekleniyor.

Ebru Şahin, akıl hastanesinde tedavi gören Menekşe isimli bir kızı oynuyor ve Reyyan’dan çok farklı bir rolle yer alarak da sinemaseverleri etkilemesi bekleniyor.

Ebru Şahin, Hercai dizisinin 2. sezonu için de Ağustos sonunda sete çıkacak.

Şuursuz Aşk filminin çekimlerinin tamamlanmasından sonra Tayland’a giden oyuncunun her hareketinin yakından izlenmesi, hem yerli hem yabancı çok sayıda hayranının peşinden sürüklemesi de çok önemli bir gelişme.

Ebru Şahin, tüm bu adımlarında doğru hareket ederek imajını güçlendiriyor.