Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin yıldızları Akın Akınözü ve Ebru Şahin: Bizi rahatsız eden hiç bir şey yaşamadık!

Hercai’nin yıldızları Akın Akınözü ve Ebru Şahin: Bizi rahatsız eden hiç bir şey yaşamadık!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’de yayınlandığı günden beri zirveyi kimseye bırakmayan Hercai dizisi, 12. bölümüyle geçtiğimiz hafta sezon finali yapmıştı.

Dizinin son bölümünde Miran ve Reyyan’ın Şanlıurfa’daki Göbeklitepe ve Balıklıgöl çekimlerine, dizinin izleyicileri büyük ilgi gösterdi.

Çekimler sırasında yapılan bir röportaj, Dizi TV programında yayınlandı. Çekimleri gören yöre halkının büyük sevgi gösterileriyle karşılanan dizinin Miran’ı Akın Akınözü ve Reyyan’ı Ebru Şahin, Urfa’daki çekimlerde neler hissettiklerini anlattılar.

Akın Akınözü, “Güzel bir duygu. Gerçekten benim için özel bir iş, böyle bir işle gelip de burayı, sevdiğimiz kızı anlatıyor olmak, burada onunla zaman geçirmenin ayrı bir büyüsü var tabii. Ondan dolayı tadını çıkarıyorum. Ben ilk defa geldim, ilk defa görüyorum burayı. Hem de bu yıl Göbeklitepe yılıymış. Ne mutlu bize, eğer bir katkımız oluyorsa” sözleriyle duygularını ortaya koydu.

Balıklıgöl ve çevresinde de etkileyici sahneler çekildi. Hercai ekibine izleyicilerin ilgisi de büyüktü.

Akın Akınözü, bu sevgi seli için “Nefes kesici. Gerçekten çok insanı motive eden bir şey bu kadar ilgi alaka görmemiz. Çok sevgiyle karşılandık” ifadelerini kullandı.

Hercai'nin yıldızları Akın Akınözü ve Ebru Şahin: Bizi rahatsız eden hiç bir şey yaşamadık! 7

Ebru Şahin ise, hem dizinin çekimlerinin sürdüğü Midyat’ta hem de Urfa’da gördükleri ilgi için, “Buranın insanı, aynı şekilde Şanlıurfa’da gördüğümüz ilgi aşikar. Bu yörenin insanı, toprakları, bu Mezopotomya bölgesi, gerçekten bize de çok bereketli geldi. Gerçekten çok güzel şeyler ortaya koymamızı sağladı. Yörenin insanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çekimler sırasında hiç bir zorluk yaşamadıklarını da belirten Akın Akınözü, “Bizi rahatsız eden hiç bir olay yaşamadık. Biz burada çok sevgi dolu insanlarla, en sıkıntı çektiğimiz durum sevgi fazlası oldu. ondan başka bir şey olmadı. Ondan dolayı bu büyülü topraklarda hem biz keşfediyoruz hem de keşfedilmesine yardımcı oluyoruz. Öyle de bir kendiliğinden bir görev gelişti. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.

Ebru Şahin de şehirde çok iyi ağırlandıklarını ve böyle özel bir yerde çekim yapmanın kendilerine önemli deneyimler kattığını belirterek yöre halkına da teşekkür etti.

Röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: