Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes Onur Tuna’nın 1.97’lik boyuna takıldı ama Yasak Elma’nın onun için anlamı farklı!

Herkes Onur Tuna’nın 1.97’lik boyuna takıldı ama Yasak Elma’nın onun için anlamı farklı!

tarafından ker_def

Onur Tunar, Yasak Elma dizisinin çok daha iyi noktalara geleceğine kefil olduğunu anlatıyor…

‘Yasak Elma’ dizisinin Alihan’ı Onur Tuna, “Mesleğimiz yakışıklılık değil, çok çalışıp başka insanlar olabilmek. Bazen güzel, bazen çirkin, rol neyi gerektiriyorsa… Yakışıklılıkla başarılı olamazsınız” dedi.

Milliyet gazetesine konuşan Onur Tuna, dizide mükemmelliyetçi iş adamı Alihan karaterini başarıyla canlandırıyor.

Yasak Elma dizisindeki entrika ağının ve akan olay örgülerinin ilgisini çektiğini ve rolü kabul ettiğini anlatan Onur Tuna, “Fatih Aksoy’un beni bu role istediğini yürekten anlatması ve ekibimin mutluluğu, projeyi seçmeye itti” dedi.

Dizinin oyuncu kadrosunun çok başarılı seçilmesinin reytinglerde hissedildiğini anlatan oyuncu, “Melis Civelek gibi kadın dilini kaleme dökebilen bir isim, işinin arkasında durup, müdahalelerden çekinmeyen bir yapım var. Ekip olarak elimiz taşın altında… Bu enerji seyirciye de geçiyor. Şuna kefil olabilirim, bu iş çok daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

Alihan’ın kendisine benzeyen yönlerinin iş disiplini, güvensiz tavrı ve başına buyruk olması olduğunu belirten oyuncu, 4 bölümlük bir albüm çalışması yaptığını ve yakında çıkacağını müjdeledi.

Yasak Elma dizisindeki boy sorunu bir süredir gündemde… 

Herkes Onur Tuna'nın 1.97'lik boyuna takıldı ama Yasak Elma'nın onun için anlamı farklı! 7

Dizide Alihan ile Zeynep aşka doğru koşuyor… Ancak aralarında 38 santimlik bir fark var… Sevda Erginci 1.59 boyunda, Onur Tuna ise 1.97 boyunda… Fark bu kadar fazla olunca bu durum hem sette gülüşmelere neden oluyor hem de izleyiciler kabullenmekte zorlanıyor…

YASAK ELMA DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ