Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolüyle çok konuşulacak!

Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolüyle çok konuşulacak!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi
Bir döneme damgasını vuran dizilerden birisi olan Karagül’ün sevilmeyen kızıydı Hilal Altınbilek.

Güzel oyuncu, o dönem dizideki performansıyla büyük ilgi çekmişti.

Yayınlandığı dönemde Karagül’ün sevilmeyen karakteri Özlem olarak herkesi sinir eden Hilal Altınbilek, oyunculuğunun meyvelerini Bir Zamanlar Çukurova dizisinde toplamaya devam edecek.

2013 yılında başlayan ve 4 sezon ekranda kalan Karagül’den sonra ortalarda görünmeyen Altınbilek, atv’nin yeni sezondaki iddialı dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Tanıtımlarıyla büyük dikkat çeken dizi, Eylül ayında ekranda olacak.

Vahide Perçin ve Murat Ünalmış ile birlikte başrolde yer alan Hilal Altınbilek’in başarı hikayesi de çok konuşulacak bir hikaye. Kariyerindeki 2. diziyle ünlü olan Altınbilek, 3. dizide başrolde yer almayı başardı.

Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolüyle çok konuşulacak! 8

2011 yılında Derin Sular isimli dizide İrem karakteri ile oyunculuğa başlayan Altınbilek, Karagül’deki müthiş oyunculuğu ile herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Karagül’den sonra Hayatımın Aşkı dizisinde Nil karakterine hayat veren oyuncu, kariyerinde çıkış yapabileceği bir dizisi ise bu sezon buldu.

Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolüyle çok konuşulacak! 9

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha Yaman karakterine hayat verecek olan Altınbilek’in performansı da merakla bekleniyor.

Sosyal medyada yorumlarda bulunan ünlü oyuncunun hayranları, “Karagül çok iyi diziydi ve Hilal Altınbilek şahane detaydı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlemek için kesinlikle sabırsızlanıyorum” diyerek oyuncunun performansını merak ettiklerini sosyal medyada yazmaktalar.

Altınbilek, 7 yıllık oyunculuk kariyerinde en büyük sıçramayı Karagül ile yapmıştı. Bu kez Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle daha büyük bir sıçrama yapması bekleniyor!

Yapımcılığını TİMS&B Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı, başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat yer alıyor.

Hilal Altınbilek kimdir?

21 Ocak 1991 tarihinde İzmir’de doğmuştur. İlkokul’dan itibaren tiyatro ile ilgilendi. 2009 ve 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca Çağdaş drama topluluğundan ve Ali Haydar Elçığ’dan oyunculuk eğitimi aldı.

2011 yılında “Derin Sular” adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde oynadı.
Hilal Altınbilek,2013 yılında “Karagül” dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta ile başrolleri p