Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hilal Altınbilek, Şebnem Bozoklu ve Pelin Karahan’dan set pozları!

Hilal Altınbilek, Şebnem Bozoklu ve Pelin Karahan’dan set pozları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular koronavirüsün tüm dünyayı etkilediği şu dönemde risklere rağmen mesleklerini yapmaya devam ediyor. Bu isimler arasında bulunan Hilal Altınbilek, Şebnem Bozoklu ve Pelin Karahan set pozları ile takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Adana’da çekimleri devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, yeni bölüm öncesinde instagram hesabından set pozunu paylaştı. Oyuncu güzelliği ile takipçilerini yine büyüledi. Dizideki üstün performansıyla da en başarılı kadın oyunculardan birisi olarak gösterilen Hilal Altınbilek, sosyal medyada da hayran kitlesini hızla artırmaya devam ediyor.

Hilal Altınbilek, Şebnem Bozoklu ve Pelin Karahan'dan set pozları! 9

Şebnem Bozoklu ise artık Kanal D ekranında izleyicilerle buluşuyor. Geçtiğimiz perşembe günü ilk bölümü yayınlanan İyi Aile Babası dizisinde Çağlar Çorumlu ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu, yeni dizisinde çok mutlu.

Dizinin ekibinin aile pozu da sosyal medyada dikkat çekti. Şebnem Bozoklu instagram hesabından paylaşımda bulundu ve hayranları da ekran başına davet etti.

Hilal Altınbilek, Şebnem Bozoklu ve Pelin Karahan'dan set pozları! 10

Pelin Karahan ise 3 yıllık aranın ardından setlere hızlı bir dönüş yaptı. Hem sinema hem de dizi projesi olan Karahan, Dalgalar ve İzler isimli sinema filminin çekimlerine başladı.

Suna karakterine hayat veren oyuncu, setten aşağıdaki pozunu yayınladı. Karahan ayrıca Kıbrıs Ada Aşkı isimli dizide de rol alacak. Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, yakında TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak.

Hilal Altınbilek, Şebnem Bozoklu ve Pelin Karahan'dan set pozları! 11