Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek’in Bir Zamanlar Çukurova için aklındaki soruları yanıt buluyor!

Hilal Altınbilek’in Bir Zamanlar Çukurova için aklındaki soruları yanıt buluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek, 3. sezon öncesi büyük heyecan ve mutluluk yaşıyor. Oyuncu, ekip arkadaşları ile birlikte bir süredir Adana’da yoğun tempoda çalışmaları sürdürüyordu. Oyuncu, atv’nin tanıtım çekimleri için İstanbul’a geldi ve arkadaşlarıyla birlikte çekimlerde poz verdi.

Hem kıyafeti hem aksesuarları ile göz dolduran Hilal Altınbilek, yeni sezon öncesi heyecanını da mikrofonlara anlattı. Dizi TV programına konuşan oyuncu, “Konular giderek açılıyor. Benim de merak ettiğim sorular cevaplanıyor. Bu sene gerçekten bir başka heyecanlıyım. En az seyirciler kadar diyebilirim” şeklinde konuştu.

Vahide Perçin ve Kerem Alışık da çekimlere katıldı. Yeni sezon öncesi hayranlarına mesaj yollayan Kerem Alışık, “Kocaman bir sezon inşallah hepimize hayırlı, uğurlu, şanslı, bereketli bir sezon olur” dedi.

İşini çok sevdiğini ve heyecanının da yüksek olduğunu ifade eden usta oyuncu, “Mevlana’nın dediği gibi kalbinizle yaptığınız her şey size geri döner. Seyircinin teveccühü de bu yönde oldu. Çok beğenildi, çok izlendi, biz de onlara layık olmak için bu uğraşlara devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Videodan tanıtım çekimlerinden tüm görüntüleri izleyebilirsiniz.