Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hilal Altınbilek’in görünüşü ile gerçek ruhu arasındaki fark!

Hilal Altınbilek’in görünüşü ile gerçek ruhu arasındaki fark!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hilal Altınbilek’in çılgınlık ile arasında bir dağ var! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteri ile beğenileri toplayan ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, konu çılgınlık yapmak olunca o ortamlardan hep uzakta duruyor.

Ünlü oyuncu sırtına çantasını geçirip dolaşmak gibi bin durumu kendisinde pek de göremiyor. O bir konfor insanı… Çılgınca şeyler ile de hiç arası yok. Ona bakan birisi çok çılgın ve ne yapacağı belli olmayan birisi gibi düşünebilir.Ama hiç alakası yok.

Ünlü oyuncu, atv’de yayınlanan Dizi TV programının sorularını yanıtladı. Oyuncu, “Ben genelde konforu daha çok seviyorum. Bazen senede 1-2 kere aklıma düşüyor fakat hiç eyleme dönüştürmedim, sevmiyorum sırt çantası ile dolaşmak. Bilmiyorum öyle çılgın şeyler çok aklım almıyor benim. çok hoşuma gitmiyor” diye konuştu.

Güzelliği ve dizideki performansı ile dikkat çeken oyuncu, sosyal medyada sıklıkla paylaşım yapmakta.

Sosyal medyada hangi hesaplara baktığı konusunda, “Görünce etkilenmeyeceğimi biliyorsam, yeni beni negatif şekilde düşürmeyeceğini düşünüyorsam bakarım. Çok bakmam ben. Fazla öyle kendimi yakalamıyorum, birisine bakarken” dedi.