Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da herkesin konuştuğu aşk!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da herkesin konuştuğu aşk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Emine sonunda aşkın kollarına kendini bırakabildi. Emine’nin gençlik aşkı Fikret ile kavuşması yıllarını almıştı. Kardeşi Tipi ise bu aşkı onaylamamıştı. Bu aşk için hayatını ortaya koyan Emine’nin o ruh haline değinen Sevil Akı, canlandırdığı karakter için bu aşkın çok özel olduğuna değindi.

atv’de yayınlanan Dizi TV programına katılan Sevil Akı, “Emine her insan gibi aşık olabilir tabii ki fakat Emine’nin sevdası o kadar büyüktü ki, 20 yıl sevdiği bir insan ile kavuşmak ve onun için yaptığı o büyük cesaret ve fedakarlıklar seyirci için bir idol oldu. Emine’nin aşkı çok özeldi” diye konuştu.

Emine’nin “Duydum ki sevenleri vuruyormuşsunuz, koştum geldim. Geç kalmamışım çok şükür Fikret” diye bir sahnede de hayatını ortaya koyan Emine, yine de Fikret’in ölümü ile aşkına kavuşamamıştı. Haşmet’in duygularını açmasından sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bir aşk daha başladı.

Emine’nin olgun bir kadın olduğuna vurgu yapan Sevil Akı, “Karanlık dünyanın içinde zor bir hayat yaşıyor. O yüzden bir erkeğe ihtiyaç duyabilir.Bence bunu hiç yanlış anlamamak lazım. O ilişkiden ne beklediği ve o ilişkinin nasıl gittiği de çok önemli.Yani tabii ki sevebilir” dedi.

Tipi, ablası ile Haşmet arasındaki bu ilişkiye karşı çıktı. Hatta Haşmet ile kavga da ettiler. Sevil Akı ise Tipi’nin saldırgan ama şefkatli de bir tarafının olduğunu anlattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da herkesin konuştuğu aşk! 7

Akı, Tipi’nin ablasının yalnız kalmasına kayıtsız kalmayacağını düşünüyor. Ama Tipi’nin ne yapacağından da kimsenin emin olmadığı gerçeğini de hatırlatıyor.

Emine ve Haşmet aşkı için çok fazla yorum aldığını anlatan Sevil Akı, izleyicilerin karakterleri birbirine yakıştırdığını söyledi.

Oyuncular olarak bu aşka inandıklarını belirten Sevil Akı, “Çok enteresan, hareketli ve dinamik bir ilişki ve ona bağlı olaylar bizi bekliyor” diye konuştu.

Emine ve Haşmet’in dizide evlenmeleri ise Sevil Akı’yı doğruluyordu.