Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek’in hayatının dönüm noktası Bir Zamanlar Çukurova oldu!

Hilal Altınbilek’in hayatının dönüm noktası Bir Zamanlar Çukurova oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da 2 sezondur yoğun bir tempoda çekilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, başarılı performansıyla göz dolduruyor. Dizide Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek de rolünün hakkını veriyor. Bu dizinin kendisi için bir dönüm noktası olduğunu kabul eden oyuncu, kariyeri adına önemli kazanımlar elde etti.

Youtube üzerinden hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, dizide yer almasını sağlayan herkese teşekkür etti. 2 yıl böyle bir rol beklediğini belirten Hilal Altınbilek, Karagül dizisindeki Özlem karakteri ile güçlü bir çıkış yapmıştı.

Ancak Bir Zamanlar Çukurova’daki rolü oyuncu adına, kariyerinin altın sayfası oldu. Bu durumu kabul eden Hilal Altınbilek, ‘Dizi sizin için dönüm noktası oldu mu?’ sorusunu şu sözleriyle yanıtladı:

“Olmaz olur mu? Tabii ki de oldu. Bu benim 2 senedir beklediğim bir rol. Buradan gerçekten yapımcılarıma, Faruk Teber’e, bu işe germeme vesile olan, beni seçin herkese çok teşekkür ederim. Bu benim gerçekten dönüm noktam oldu. İnşallah daha öz işlerle de sizlerin önünde olacağım.”

Dizideki rolünden çok etkilendiğini anlatan Hilal Altınbilek, etkilenmemesinin de mümkün olmadığını ifade etti. Sahnelere adapte olduktan sonra özel bir hazırlığa ihtiyaç olmadığını ifada eden Hilal Altınbilek, sahne sırasında içinden çıkan enerjinin daha iyi olduğunu ve önceden bir sahneye hazırlanmadığını söyledi.

Bunun kendisinin bir oyunculuk metodu olduğunu anlatan oyuncu, “O ana bırakırım. Kendime de bakarım,ne çıkacak? Merak ediyorum çünkü. Çok büyük sahneleri, sahneye bıraktığım oluyor. Çünkü ben de bilmiyorum benden ne çıkacağın.Prova yaparsan, sahnede yapamayabilirsin, bundan da korkuyorum” açıklamasını yaptı.

Videodan izleyebilirsiniz: