Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde inanılması güç olay!

Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde inanılması güç olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da 2 sezondur yoğun bir tempoda çekilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, başarılı performansıyla göz dolduruyor. Dizide Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek de rolünün hakkını veriyor.

Züleyha’nın tüm duygusal boşluklarını yansıtan oyuncu, içinde Yılmaz’a ait olan saf sevgiyi de izleyicilere yansıtmayı başarıyor. Yılın en iyi kadın oyuncularından birisi olduğu kesin… Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde çalışmalar Mart ayının ortalarında durdurulmuştu.

Hilal Altınbilek koronavirüs pandemisi sürecinde dizi setini çok özledi. Oyuncu, diziyle ilgili bir önemli detayı, youtube’da katıldığı programda açıkladı.

Dizi setlerinde oyuncuların çok komik anıları olduğunu, gülmekten çoğu zaman oynayamadıklarını bildiğini anlatan Hilal Altınbilek, bu durumu kıskandığını anlattı. Bunun sebebi ise Bir Zamanlar Çukurova dizi setinin kasvetli ortamı.

Hilal Altınbilek, “Kıskanıyorum, bizim dizimiz biraz dram olduğu için, setimiz de o havayı koruyor. Yani bu da işin başarısına kesinlikle doğru yönde etkiliyor. Öyle kavga dövüş değiliz. Setimiz komedi unsurlarının çıkacağı, hikayenin çıkacağı bir setimiz yok. Mutluyuz. Özledim hatta” diye konuştu.

Dizinin setinin de aynı sahneler gibi kasvetli ve ciddi olduğu bu sözlerle anlaşıldı.

Videodan izleyebilirsiniz: