Ana sayfa Sosyal Medya Hilmi Cem İntepe’nin yeni imajının diziyle alakası var mı?

Hilmi Cem İntepe’nin yeni imajının diziyle alakası var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilmi Cem İntepe, yeni dizisinin heyecanını yaşıyor.Oyuncu, 1 sezondur ekranda yer almıyordu. Geçtiğimiz yıl TRT1’de yayınlanan Tek Yürek dizisinde başrolde yer alan Hilmi Cem İntepe, yeni dönemde Maria Mustafa isimli diziyle izleyicilerle buluşacak.

Hilmi Cem İntepe’nin yeni dizisindeki rolü gereği mi saçlarını ve sakallarını uzattığı merak ediliyor… Oyuncu son halini instagram hesabından yayınladı. Takipçileri de bu halinin diziyle bir alakasının olup olmadığını sordu. atv’de yayınlanacak olan Maria Mustafa dizisi merakla bekleniyor. Hilmi Cem İntepe’nin rolü de hayranlarının en çok sorduğu soruların başında geliyor…

Hilmi Cem İntepe'nin yeni imajının diziyle alakası var mı? 7

Ünlü oyuncu, katıldığı bir canlı yayında dizisiyle ilgili açıklama yaptı. “Benim Olay Temmuz’da” başlayacak diyen Hilmi Cem İntepe, çekimlere daha 1 ay olduğunu belirtti.

Kapadokya’ya gidecek olan oyuncu, şehirler arası seyahat yasağı nedeniyle Temmuz ayını işaret etmişti. Ancak yasağının 1 Haziran itibariyle kaldırılacak olması planların erkene alınmasına da sebep olabilir.

Oyuncu, “Ortalığın durulmasını bekliyoruz. Çekimlere başlayıp, Eylül ayı gibi atv’de yayına girecek” açıklamasında da bulunmuştu.

Jessica May ve Tamer Levent’in de başrolünde yer aldığı Maria Mustafa dizisi, yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi konumunda.