Ana sayfa Dizi Arşivi Erkenci Kuş | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Erkenci Kuş | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Özel Analiz – Can Yaman ve Demet Özdemir ilk kez ‘Erkenci Kuş’ dizisinde birlikte kamera karşısına geçerken müthiş uyumlarıyla ‘Süper ikili’ oldu. Dizide yaşadıkları aşklarını gerçek hayatlarında ilk olarak gizli saklı yaşama çalıştı. Ünlü çiftin aşk yaşadığı iddiaları uzun süre magazin haberlerinde yer aldı. Can Yaman, bir röportajında aşk yaşadıklarını kabul etti, ama bu aşk kısa süreli oldu. Demet Özdemir ise hiçbir zaman aşk yaşadıklarını açıklamadı. Dizi bittikten sonra da Can Yaman ile görüşmeyi kesti. Can Yaman, dizi sayesinde yurt dışında meşhur oldu. Farklı ülkelerden milyonlarca hayran kazanan Can Yaman, kariyerini de yurt dışında geliştirecek projelere odaklandı.

Erkenci Kuş, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak’ın yazdı yönetmen koltuğuna Cem Öğet oturdu. 45. Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Romantik Komedi Dizisi ödülünü aldı. Dizi, İspanya, Hırvatistan, Arnavutluk, İsrail, Litvanya, Irak ve Ukrayna gibi birçok ülkede yayınlandı. Erkenci Kuş, 26 Haziran 2018’de başladı, 6 Ağustos 2019 tarihinde final yaptı.

KÜNYE:

Kanal: Star TV
Yapımcı: Gold Film-Faruk Turgut
Türü: Romantik komedi
Yayın Tarihi: 26 Haziran 2018
Final Tarihi: 6 Ağustos 2019
Mekan: İstanbul
Bölüm sayısı: 51
Süresi: 120 dakika
Müzik: Cem Öget & Alper Ketenci
Başrol: Can Yaman, Demet Özdemir
Oyuncular: Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Birand Tunca, Berat Yenilmez

TÜM HABERLER

Erkenci Kuş dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Linki tıklayarak Erkenci Kuş haberlerine ulaşabilirsiniz…

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/erkencikusdizi

Facebook: https://www.facebook.com/erkencikusdizi/

Instagram: https://www.instagram.com/erkenci.kus

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC64mzacdticc87zH870bQGA

Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/video/arsiv/dizi/erkenci-kus

HİKAYESİ

Erkenci Kuş dizisi, Sanem ve Can’ın reklam ajansında tesadüf eseri karşılaşması ile başlayan büyük aşkı eğlenceli bir şekilde ekrana taşındı.

Sanem’in, babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvurusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başladı.

Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu var; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde buldu. Can Yaman’ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit’le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecek. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem’le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden oldu.

Can’la ilişkisinden ümidini yitiren Sanem, ajanstaki işini bırakıp mahallesine geri döner ve babasının bakkal dükkanında çalışmaya başlar. Can onu geri dönmeye ikna edemese de, verdiği radikal karar ikisinin hayatını tümden değiştirir.

blank

MEKANLAR

Erkenci Kuş dizisinin çekimlerinin çok büyük bir bölümü İstanbul Tuzla’da gerçekleşti. Çekimler için İstanbul’un farklı semtlerinde platolar kurulan Erkenci Kuş’un kimi sahneleri için Caddebostan, Arnavutköy gibi semtler kullanıldı. Grand Pera ve çoğu diziye ev sahipliği yapmış olan Beykoz Kundura Fabrikası da, Erkenci Kuş dizisi çekim mekanları arasında yer aldı.

blank

Avukat Can Yaman büyük bir star oldu?

1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Can Yaman, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü’nden mezun oldu. Tatil için gittiği Bodrum’da tanıştığı birinin teşvikiyle oyunculuğa adım attı. Can Yaman aynı zamanda profesyonel basketbol oynadı.

2015-2016 yıllarında başrolünde yer aldığı İnadına Aşk dizisinde canlandırdığı Yalın Aras karakteri ile tanındı. Daha sonra Hangimiz Sevmedik adlı projede Tarık Çam rolünü üstlenen Yaman burada da başrolde yer aldı. 2017 yılında yayınlanan Dolunay dizisinde ise Ferit karakterine hayat veren oyuncu asıl çıkışını ise Erkenci Kuş dizisindeki Can Divit rolü ile yakaladı. Saçlarını uzatan ve vücut yapan oyuncu daha sonra sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile gündem oldu.

Can Yaman özellikle yurt dışında büyük hayran kitlelerini etkiledi. Birçok farklı ülkeden hayranları sosyal medya üzerinden oyuncuya ulaşmayı başardı. Can Yaman’ın hayranları ile yakın ilişkisi, yurt dışı seyahatlerinde de devam etti. Can Yaman, hem Dolunay hem de Erkenci Kuş dizileri sayesinde yurt dışında büyük popülerlik elde etti. Oyuncu, sürekli kendisini geliştirerek ve yurt dışındaki hayranlarını da her fırsatta mutlu ederek kendine yeni bir kariyer planı yaptı.

Can Yaman, Erkenci Kuş dizisi sayesinde Türkiye’nin yurt dışında en çok tanınan oyuncularından birisi oldu.

blank

KARAKTERLER

Demet Özdemir-Sanem Aydın Divit

Can Yaman-Can Divit

Özlem Tokaslan-Mevkibe Aydın

Cihan Ercan-Muzaffer Kaya

Öznur Serçeler-Leyla Aydin Divit

Birand Tunca-Emre Divit

Berat Yenilmez-Nihat Aydin

Anıl Çelik-Cengiz Ozdemir

Tuğçe Kumral-Deren Keskin

Ceren Taşçı-Ayhan Işık

Sibel Şişman-Güliz Yıldırım

Ali Yağcı-Osman Işık

Asuman Çakır-Aysun Kaya

Ferdi Baycu Güler-Melahat

Ahmet Somers-Aziz Divit

Tuan Tunalı-Metin Avukat

Oğuz Okul-Rıfat

Kimya Gökçe- AytaçPolen

DİZİDEN EĞLENCELİ ANLAR

Can Yaman ve Demet Özdemir’in çok konuşulan sahnesi:

Erkenci Kuş’un gülümseten komik anları.

Sanem ve Can, romantizimin doruklarında.

İşte final sahnesi…

JENERİK MÜZİĞİ

Cem Öget ve Alper Ketenci imzalı ‘Erkenci Kuş’ dizisinin ıslıklı eğlenceli müziği çok sevildi tıklanma rekorları kırdı.

TÜM BÖLÜMLER

Erkenci Kuş dizisinin tüm bölümleri Star TV’nin internet sitesi üzerinden izlenebilir. Dizinin youtube kanalında ise eski bölümlerden birçok sahne yayınlandı.

Erkenci Kuş dizisi, yotube ortamında milyonlarca kez izlendi ve büyük bir etki bıraktı. Dizinin sahnelerini izlemek için lütfen tıklayınız…