Ana sayfa Dizi Arşivi İçerde | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

İçerde | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Özel Analiz – Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve usta oyuncu Çetin Tekindor’un paylaştığı ‘İçerde’ dizisi Oscar ödüllü Amerikan yapımı ‘Köstebek’ filminden uyarlandı. Muhteşem oyucu kadrosu ve her bölümünde aksiyon dolu sürpriz gelişmelerin yaşandığı ‘İçerde’ bir sezon yayınlanmasına rağmen adını efsane diziler arasına yazdırdı.

İlk kez aynı dizide başrol paylaşan Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli, üstün performanslarıyla takdir topladı. Ay Yapım imzalı Show TV’nin fenomen dizisi reytinglerde de uzak ara zirve yaptı. 2020 yılı Pandemi günlerinde İçerde dizisinin tekrarları Show TV’de ekrana geldi ve yine büyük ilgi ile karşılandı. İçerde, tek sezon süren ama izleyicilerin hep hatırlayacağı güçlü bir dizi oldu.

İçerde | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: SHOW TV

Yapımcı: Ay Yapım-Kerem Çatay

Türü: Polisiye, Aksiyon, Dram, Gerilim

Yayın Tarihi: 19 Eylül 2016

Bitiş Tarihi: 19 Haziran 2017

Sezon Sayısı: 1

Mekan: İstanbul

Bölüm sayısı: 39

Süresi: 120 dakika

Müzik: Toygar Işıklı

Başrol: Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor

Oyuncular: Mustafa Uğurlu, Nihal Koldaş, Rıza Kocaoğlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Yıldıray Şahinler

Senarist: Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu, Volkan Sümbül

Yönetmen: Uluç Bayraktar

TÜM HABERLER

‘İçerde’ dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Dizi hakkındaki tüm haberleri okumak için lütfen tıklayınız

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/ayyapim

Facebook: https://www.facebook.com/ayyapim/

Instagram: https://www.instagram.com/ayyapim/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1B1iAhB-jtpJcDwhKc544A

Resmi internet sayfası: https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/icerde/1681

HİKAYESİ

Kardeş olduklarından habersiz Polis Akademisi’nden mezun olan Sarp ve Mert’in farklı mücadelelerini konu alan İçerde, sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla bir dönem ekranlarda fırtınalar estirmişti. Sarp Yılmaz, polis okulunu birinci olarak bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlamaktadır. Sarp’ın daha önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mert’de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mert hayatında giren Melek’in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve polis okuluna başlamıştır. Sarp ve Umut’un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları büyük trajedilerden biri olmuştur.

Babalarının hapse atılmasından sonra Umut’un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz bir şekilde buluşmuşlardır. Polis Akademisi’nin mezuniyet töreni geldiğinde ise Sarp’ın hocası Yusuf Kaya, Sarp’ın babasının kötü niyetli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur. Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp ise hocasına törende silah çekmiş ve daha sonra hapse girmiştir. Sarp’ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mert’e yardım eden Melek’tir. Sarp’ın hapse girmesiyle Mert artık ikinci plandadır ve daha da göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü niyetli adamların en güvendiği isimlerden biri haline gelmiştir.

İçerde | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

MEKANLAR

İlk olarak Kebapçı Celal’in mekanıyla başlayalım. Hasköy’de bulunan Safiye Sultan Cafe Celal’ın kebapçısı. Umut’un Ev Yemekleri ise Üsküplü Caddesi’nde bulunan Üsküplü Çakır Ağa Cami’nin yanında bulunuyor. Dizinin diğer sahneleri de Balat, Kuzguncuk Makastar Sokak ve Beyoğlu ile Karaköy’de çekildi.

KARAKTERLER

Çağatay Ulusoy-Sarp

Aras Bulut İynemli-Mert

Çetin Tekindor-Celal

Mustafa Uğurlu-Yusuf

Nihal Koldaş -Füsun

Rıza Kocaoğlu-Davut

Bensu Soral-Melek

Damla Colbay-Eylem

Yıldıray Şahinler-Alyanak

Nebil Sayın-Coşkun

Barış Kıralioğlu-Musa

Gözde Kansu-Yeşim

İlber Uygar Kaboğlu-Mustafa

Deniz Gürzumar-Barış

Uğur Yıldıran-Selim

Duygu Sarışın-Sema

Beran Soysal-Gökhan

Seyithan Özdemir-Minik

Sedat Payas-Şevko

DÜNYADA YANKI BULDU

Dizi Latin Amerika’da Meksika (Imagen TV), Arjantin (Telefe) ve Uruguay (Teledoce) gibi ülkelerde de yayınlandı. Kolombiya’da ise RCN kanalı tarafından satın alındı ve ülkede yayınlanan ilk Türk dizisi olma unvanı elde etti. İçerde dizisi yurt dışında Insider ismi ile Eccho Rights firması tarafından dağıtılmaktadır.

İçerde | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

ETKİLEYİCİ SAHNELER

‘İçerde’ dizisinde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Dizinin hayranları halen bu sahneleri youtube üzerinden izlemeye devam ediyor. İşte en çok konuşulan sahneler…

Sarp ve Mert’in nefes kesen düellosu…

Kebapçı Celal’den müthiş son…

Kardeşlerin büyük kavuşması…

Fenomen dizinin kamera arkası görüntüleri…

İçerde’nin final sahnesi… Ona Madalya, Bize Bilezik Düştü

JENERİK MÜZİĞİ

‘İçerde’ dizisinin milyonlarca kez izlenen jenerik müziği dizi müziklerinin en başarılı isimlerinden Toygar Işıklı’ya ait…

TÜM BÖLÜMLER –  FRAGMANLAR

İçerde dizisi için youtube’da açılan resmi kanalda birçok sahneden görüntüler yayınlandı. Dizinin müziklerinin ve çeşitli sahnelerinin yer aldığı videolar milyonlarca izlenme elde etti.

Dizinin fragmanlarını ve özel sahnelerini youtube kanalından izleyebilirsiniz. Ancak tüm bölümleri izlemek için Show TV’nin internet sitesini ve veya Puhu TV’yi ziyaret etmeniz gerekiyor. Show TV’nin resmi internet sitesinden İçerde dizisinin tüm bölümlerini izlemek için lütfen tıklayınız…