Ana sayfa Dizi İzle İki Yabancı 9 Ağustos Cuma 15. Bölüm Fragmanı İzle

İki Yabancı 9 Ağustos Cuma 15. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İki Yabancı 9 Ağustos Salı günü yayınlanacak olan 15. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Videodan 15. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. Saras ve Kumud’un yakınlaşmasının önüne geçmek isteyen Guman elinden geleni yapar. Bunun için önce iki dostun arasını bozmak için çabalar. Guman’ın planı işe yarar ve Vidya, Nando’ya çok ağır sözler söyler.

15.Bölüm
Guman’ın Vidya’nın evini bilerek ipotek ettirdiğinden haberi olmayan Nando, Vidya’ya yardım etmek ister. Ona evin ipoteğini kaldırması için para teklif eder. Vidya bu teklife çok sinirlenir. Nando’nun kendisini aşağıladığını düşünür. Saras ise babasına haksızlık yapılmasına dayanamaz ve Vidya’ya çıkışır. Bunun üzerine tartışmaya Kumud da dâhil olur. Guman bir taşla iki kuş vurduğu için çok mutludur. Saras, Kumud ile tam yakınlaşmışken yaşanan tartışma ile yollarını ayırır.

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra