Ana sayfa Dizi İzle İki Yabancı dizisi Kanal 7 ekranında yeniden başlıyor!

İki Yabancı dizisi Kanal 7 ekranında yeniden başlıyor!

tarafından ker_def

İki Yabancı dizisini özleyenler var mı? Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 22.45’te Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İki Yabancı ilk bölümüyle 22 Temmuz Pazartesi akşamından itibaren Kanal 7 ekranında başlıyor…

İKİ YABANCI’YI ÖZLEYENLER EKRAN BAŞINA! | SARAS & KUMUD EKRANA GERİ DÖNÜYOR…

Dizide birbirinin ruh ikizi olan ancak kader ve geleneklerden dolayı bir araya gelemeyen Saras ve Kumud’un iniş ve çıkışlarla dolu aşk öyküsünü anlatılıyor.

Ülkenin önemli aristokrat ailelerinden birine mensup olan Saras’ın orta sınıf bir ailenin eğitimli ve kültürlü kızı Kumud ile görücü usulüyle tanıştırılması ile başlayan olaylar zamanla aşk ve kalp kırıklıkları ile dolu bir hikâyeye dönüşüyor. Tanıştıktan kısa bir süre sonra nişanlanan ikili çok geçmeden hayata çok farklı kutuplardan baktıklarını anlarlar. Saras, Kumud’un ailesinde ve çevresinde yaşayacağı zorlukları umursamadan ondan ayrılmak istediğini söyler.

Bir başına kalan Kumud ise ailesi için mantık evliliği yapmaya karar verir. Çok geçmeden Saras büyük bir hata yaptığını fark eder ve Kumud ile yeniden bir araya gelmek ister ancak ikilinin karşısında hesaba katmadıkları başka engeller çıkacaktır. Saras ve Kumud her defasında ne kadar birbirlerinden uzaklaşmayı deneseler de hayat onları hep bir araya getirecektir.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra