Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 23 Temmuz Salı 319. bölüm özetini izle!

İkimizin Yerine 23 Temmuz Salı 319. bölüm özetini izle!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 319. bölümde neler olacak? Anandi ve Sanchi arasında Jagdish krizi çıkar. Sanchi Jagdish’e olan hayranlığını dile getirirken Anandi buna çok bozulur.

SANCHİ VE ANANDİ ARASINDA ‘JAGDİSH’ KRİZİ! Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan İkimizin Yerine dizisinin 319. bölümü 23 Temmuz Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Videodan dizinin bu bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Ganga’nın kocası hapisten çıkar çıkmaz soluğu konakta alır. Jagdish ve Ganga arasında bir yakınlaşma olduğunu söyler. Ganga, iftira karşısında şok olur.

Ganga, eski kocasının ortaya çıkmasıyla üzülür. Jagdish’ten hoşlandığı için Ganga’nın onun yanında kaldığını söyler. Bu iftira karşısında Ganga mahcup olur. Öte yandan tatilleri biten Anandi ve Shivraj evlerine döner. Kaşmir’de başına gelenleri ailelerinden saklarlar. Ancak Shiv’in yüzündeki yara annesinin dikkatini çeker. Sanchi ise Jagdish ile iletişimini koparmamak için uğraşır. Dadisa da Jagdish’e kız aramayı sürdürür. Jagdish’e uygun gördüğü gelin adaylarının fotoğrafına bakarlar. Ayrıca Anandi’nin fikrine ihtiyaç duyan Dadisa, onu Jedsar’a davet eder. Anandi’nin köye gideceğini duyan Sanchi de ona katılmak ister. Sanchi, Jagdish’e kız aradıklarını öğrenince ne tepki verecek?