Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 25 Ekim Cuma 413. Bölümde Gauri’ye yüz nakli yapıldı!

İkimizin Yerine 25 Ekim Cuma 413. Bölümde Gauri’ye yüz nakli yapıldı!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olanİkimizin Yerine dizisi 413. bölümde neler olacak? Gauri’ye yüz nakli yapılır. Gauri yüzünü gördüğünde çılgına döner çünkü bambaşka biri olmuştur.

Gauri’ye yüz nakli yapıldı… Yeni bölümden özet bilgileri videoda bulabilirsiniz. Yeni bölümün detaylarını ise haberimizde bulabilirsiniz.

Vivek, başından beri Sural’ın kurduğu tuzakların farkında olduğunu ve Sanchi’yi bilerek evden gönderdiğini söyler. Sonunda tüm ailenin önünde Sural’ın gerçek yüzü ortaya çıkar.

Sural’ın Sanchi’ye attığı iftira Vivek sayesinde anlaşılır. Sural, yaptıklarını inkar etse de herkes sözlerine şahit olur. Bunun üzerine Sural, hapse tekrar gönderilir. Sanchi, Vivek gibi biriyle evlendiğine bir kez daha şükür eder. Öte yandan Jagdish, Gauri ile yüzleşir. Ancak ona söyleyemediği bir gerçek vardır. Gauri’den, Ganga ile evli olduğu saklar. Gauri, ameliyat sırasında Jagdish’ten elini tutmasını ister. Jagdish ve Ganga’nın ilişkisi bu durumdan etkilenecek mi?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…