Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 26 Eylül Perşembe 384. bölümde Manu hakkında düşünce!

İkimizin Yerine 26 Eylül Perşembe 384. bölümde Manu hakkında düşünce!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 384. bölümde neler olacak? Ganga, oğlu Manu’yu Ratan’a vermek durumundadır. Böylece Manu’nun hayatı kurtulacaktır. Ratan’ın ise Manu’yla ilgili tek bir amacı vardır.

RATAN’IN MANU’YLA İLGİLİ KORKUNÇ DÜŞÜNCESİ! Dizinin bu bölümü biraz duygusal… Manu hakkındaki korkunç düşünce de izleyicileri etkileyecek. Kanal 7 ekranlarında haftanın her günü yayınlanmakta olan İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde neler olacağı hakkındaki detayları videoda bulabilirsiniz.

Ayrıca 384. bölüm özeti şöyle:

Sural, hapiste olmasına rağmen Sanchi’ye zarar vermeye devam eder. Şehrin tüm sokaklarına Sanchi’nin fotoğrafları yapıştırılır ve hakaret içeren sözler yazılır. Ancak Sanchi için sürpriz bir gelişme olur.

Sanchi, psikolojisini düzeltmişken fotoğraflarının şehir meydanına asılması her şeyi alt üst eder. Udaypur’da Sanchi hakkında olumsuz yorumlar yapılır. Sural’ın annesinin bunu yaptırdığı ortaya çıkar.

Sural’ın ağabeyi Vivek, duruma çok üzülür ve ailesinin aksine Sanchi’nin yanında olur. Annesi adına mahcup olan Vivek, Sanchi’den af diler ve ona evlenme teklifinde bulunur.

Diğer taraftan Manu’ya iliğini bağışlamayı kabul eden Pratan’ın isteği herkesi üzer. Ganga ise Manu’nun yaşaması için Pratan’ın dileğini kabul eder.