Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 7 Aralık Cumartesi 456. bölümde Nandini zorla evlendirilecek!

İkimizin Yerine 7 Aralık Cumartesi 456. bölümde Nandini zorla evlendirilecek!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 456. bölümde neler olacak? Anandi, talihsiz bir olay yüzünden kızı Nandini’yi kaybeder. Adamlar tarafından kaçırılan Nandini, hiçbir şeyden habersiz evlendirilir. Anandi kızını bulabilecek mi? İkimizin Yerine dizisinin 7 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek yeni bölümünde izleyicileri etkileyecek sahneler var.

Anandi küçük kızı kurtarır. Fakat Anandi Nandini’yle birlikte çatışmadan kaçmak isterken damadın babası yollarını keser. Anandi Nandini’yi kurtarabilecek mi?

Anandi polisle birlikte küçük kız çocuğunun evlendirilmek istendiği düğünü basar. Damadın babası kızı vermemek için direnir ve silahla ateş açar. Anandi çıkan çatışmada Nandini’yi de alıp kaçmak ister. Fakat karşısına silahlı adamlar çıkar. Damadın babası da gelir ve Anandi’yi köşeye sıkıştırır.

Anandi onlardan kurtulmak için elinden geleni yapsa da başarılı olamaz. Damadın babası Nandini’yi alıp kaçırır. Anandi peşlerinden gitse de onları yakalayamaz. Anandi ailesine haber verir. Anandi kızını kurtarabilecek mi?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında…