Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 8 Aralık Pazar 457. bölüm Anandi ve Jagdish aynı evde!

İkimizin Yerine 8 Aralık Pazar 457. bölüm Anandi ve Jagdish aynı evde!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 457. bölümde neler olacak? Shiv’in ailesi Singapur’a yerleşmek için yola çıkar. Anandi Jedsar’da, Dadisa ve Jagdish’in evinde kalacaktır. Anandi ve Jagdish yıllar sonra aynı evde yaşayacak. İkimizin Yerine dizisinin 8 Aralık Pazar günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Anandi Nandini’yi bulmak için her yolu dener. Fakat Kishor tüm ailesini alıp Singapur’a taşınma kararı alır. Singapur’a gitmek istemeyen Anandi’yi nasıl bir sürpriz bekliyor?

Nandini evlendirilmek için kaçırılır. Anandi ve ailesi her yerde onu arar fakat bulamaz. Kishor Nandini’yi bulma inancını kaybeder ve tüm ailesini alıp Singapur’a taşınma kararı alır. Fakat Anandi kızını bu durumda bırakıp gitmek istemez.

Kishor Anandi’nin tek başına kalmaması için Dadisa ve Jagdish’e bir teklif sunar. Bu teklif üzerine Kishor’un yanına gelen Dadisa ve Jagdish Anandi’den kendi evlerine taşınmasını ister. Anandi onların isteklerini kabul edecek mi?