Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine’de Dadisa’yı ağlatan hediye; 3 Kasım Pazar 422. bölüm özeti

İkimizin Yerine’de Dadisa’yı ağlatan hediye; 3 Kasım Pazar 422. bölüm özeti

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 422. bölümde neler olacak? Dadisa’nın doğum günü sürpriz bir partiyle kutlanır. Dadisa ne kadar şanslı olduğunu bir kez daha anlamıştır. Ama en önemli ve herkesi ağlayan hediye, Jagdish hediyesidir.

Kanal 7 ekranının sevilen dizisi İkimizin Yerine, 3 Kasım Pazar günü yayınlanacak 422. bölümüyle yine dikkatleri üzerine çekecek. Dadisa’nın doğum gününde dizide önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor. Özet bilgileri videoda bulabilirsiniz.

Jagdish, babaannesinin doğum günü için ona çok anlamlı bir hediye verir. Bu hediye herkesi gözyaşlarına boğar. Doğum günü kutlaması sırasında bir kişi merdivenlerden yuvarlanır. Kaza geçiren adam Niranjan, yıllar önce Genha’ya müzik eğitimi veren kişidir. Anandi ve Dadisa geçmişi hatırlayıp duygulanırlar. Niranjan’ın maddi durumu iyi olmadığı için Dadisa ona evini açar. Genha ve Niranjan arasında neler yaşanacak?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…