Ana sayfa Dizi Fragmanları İkizler Memo Can 4. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Can’ın hafızası yerine geliyor

İkizler Memo Can 4. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Can’ın hafızası yerine geliyor

tarafından ker_def

İkizler Memo – Can 4. Bölümüyle 17 Kasım Cumartesi günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi’nin başrollerinde yer aldığı dizide neler olacağı merak konusu… 4. bölümden 2. fragman yayınlandı. Can’ın hafızası yerine geliyor!

Ağaçtan düşen Can’ın hafızası yerine gelir ve olaylar karışır. Videodan dizinin 4. bölümünün 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

İkizler Memo – Can eğlence dolu bölümüyle Cumartesi 20.00’de Kanal D’de!

Dizinin 3. bölüm özeti şöyle: Memo ile Can’ın yer değiştirmesiyle olayların seyri bir anda değişir!

Osman’ın nezarete düşmesine çok üzülen Yaren, Hayati’den şikayetini geri almasını ister ve Osman salıverilir.

Memo’yu Can zanneden fidyeciler onu kaçırıp bir evde hapseder. Memo’nun ortalarda olmadığını fark eden malikane sakinleri onu her yerde aramaya başlar. Diğer yandan Memo türlü hilelerle fidyecilerin elinden kurtulmaya çalışmaktadır. Polis de olaya el koyar. Her yerde Memo’yu aramaya başlarlar.

Hala Onur’la evlenemediği için bu durumdan Can’ı sorumlu tutan Sibel yeni planlar peşindedir. Mahallede ise Melek’i kurtarma çabaları sürmektedir. Osman ve Can para kazanabilmek için her yolu denerler. Memo’nun arkadaşları da onlara yardım eder. Ama ameliyat için gereken paranın ancak küçük bir kısmını kazanabilmişlerdir. Ancak bir akşam Melek ‘in kapısının önüne konan bir çanta ise her şeyi değiştirecektir.