Ana sayfa Dizi Haberleri İkizler Memo Can dizisine afancaların kamp macerası damga vuracak

İkizler Memo Can dizisine afancaların kamp macerası damga vuracak

tarafından zk zk

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı’nın oynadıkları İkizler Memo Can dizisinde ikizlerin maceraları bitmek bilmiyor.

Televizyongazetesi/Detay

Memo ve arkadaşları Altan’la kampa gidiyor, olanlar oluyor! Kampta eğlenceli anların yanı sıra korku dolu sahneler de yaşayan ikizler, arkadaşlarıyla birlikte ilginç bir macera yaşayacaklar.

Osman ise mutfak robotu almaya gittiği komşunun evinde çok zor anlar yaşayacak.

Kapının aniden çalmasıyla birlikte yanlış bir anlaşılmanın içine düşecek olan Osman’ın bu durumdan nasıl kurtulacağı da merak konusu.

Dizinin yeni bölümü 6 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

İşte İkizler Memo Can 20. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Memo annesinde kalmak istemez. Malikânede ve mahallede de onun yokluğu hissedilir. Annesiyle anlaşamayan Memo evden kaçar, sokaklarda dolaşmaya başlar. Memo, geceyi sokak çocuklarıyla geçirir.

Memo’nun kaçtığını fark eden Dilek ise onu aramaya başlar. Emniyet de seferber olur, Memo’yu bulmak için. Peki Memo, nerededir?

Osman, Yaren’e evlenme teklifi eder. Bu teklif karşısında evet cevabını veren Yaren, kendisini nikah masasında bulur.

Osman ve Yaren nikah günü alır. Nikahın olacağını Mahmut’tan saklarlar ama Mahmut bir şekilde öğrenip nikah dairesini basar. Düğün günü gelir. Mümtaz’ın da yardımıyla Osman, Yaren’e dillere destan bir düğün yapar.