Ana sayfa Dizi İzle İkizler Memo Can, Osman eczanede ne varsa alıyor

İkizler Memo Can, Osman eczanede ne varsa alıyor

tarafından ker_def

Ablasının ilaç fiyatına parası yetmeyen Osman Onur’un yanına gider ve para ister bunu duyan Onur ne gerekirse yapılmasını ister ve şöförü ile onu eczaneye gönderir ve Osman ihtiyacı olan tüm ilaçları alır ve abartıp bir çok ilaç daha alır. Videodan 5. bölümde yer alan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

İkizler Memo Can dizisinin 5. bölümü 24 Kasım Cumartesi günü Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 5. bölümünden bazı sahneler youtube sayfasında yayınlandı.

İkizler Memo Can 5. Bölümde yaşananların özeti şöyle: Onur’a düzenlenen suikast girişimi sırasında orada olan Melek, kendini siper ediyor! Peki Melek’in sağlık durumu ne olacak?

İkizler Memo – Can yeni bölümde Onur’un çalıştığı işadamlarından biri ona suikast düzenler. Bu olay Onur ve Melek’in kaderlerini bir kez daha kesiştirir. Melek, Onur için kendi canını tehlikeye atar. Peki Onur şimdi ne yapacak? Yaralanan Melek’in sağlık durumu bundan nasıl etkilenecek?

Öte yandan kaçırılan Can’ın yardımına Memo koşar. Can’ın yerini öğrenen Memo zekice bir plan yaparak Can’ın kurtulmasını sağlar. Can ve Memo artık özgürdür. Can’ı karşısında gören Sibel şok olur.