Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinin final korkusu yaşamaması için asla yapılmaması gereken şey!

Yasak Elma dizisinin final korkusu yaşamaması için asla yapılmaması gereken şey!

tarafından ker_def
Yasak Elma dizisinde bu karakterleri koruma altına alın!
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un yer aldığı Yasak Elma dizisinin 9. yeni bölümü 14 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Yeni bölüm öncesinde izleyici yorumlarına odaklandığımızda en çok Zeynep ile Alihan’ın durumunun izleyicilerin merakını çektiğini gözlemliyoruz.

“Hepsi ne yaparsa yapsın ama Alihan ve Zeynep’e dokunmasınlar. İkisini çok seviyorum. Bir kere de birileri mutluluğu bulsun, peşinden gitsin” şeklindeki mesaj aslındaki izleyicinin dizideki sürükleyici konusunun bu aşk olduğunu ortaya koyuyor.

Uzun zamandır dizi izlemediğini anlatan bir başka izleyici ise “Alihan ve Zeynep’in aşkı beni seksekli yıllara götürdü, devamını diliyorum” diyerek Yasak Elma dizisini bu aşk için izlediğini belirtmekte..

Diziyi beğeniyle izlediğini belirten bir başka izleyici ise, senaryo hatalarının yaşanmasından çekindiğine değiniyor. “Her dizide olduğu gibi Zeynep ve Alihan en kısa zamanda ayrılır ki, bu açık belli. Yakında diziyi bozarlar, arkasından final gelir” diyerek umutsuz bir yorum paylaşan izleyici aslınad senaristlere güçlü bir mesaj veriyor.

Alihan’ın Zeynep’e karşı davranışlarını beğenmediğini anlatan bir başka dizi hayranı ise, “Bu davranışları sevmedim ve Alihan, karanlık, hasatlıklı bir adam çıkacak diye korkuyorum” mesajını iletiyor.

Biz de izleyicilerin bu görüşlerinin üzerine dizinin senaristlerine Alihan ve Zeynep aşkında yapacakları ani dönüşlerin diziye büyük zarar verebileceğini hatırlatıyoruz.

İşte Yasak Elma dizisi 9. bölüm 2. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Halit’in evlenme teklifi karşısında şok olan Yıldız’ın hayalleri gerçek olmak üzeredir. Zeynep ise ablasının aşk evliliği yapmamasına hiç sıcak bakmaz. Yıldız evlilik kararıyla birlikte sadece Ender’le değil Halit’in kızları Lila ve Zehra’yla da uğraşmak zorunda kalacaktır.

YASAK ELMA DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yıldız ve Halit’in evlilik kararı alması, Alihan ve Zeynep için yeni bir sınav demektir. Bütün bu karmaşanın içinde nikah için Zeynep ve Yıldız’ın annesi Asuman İstanbul’a gelir.