Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisine şaka gibi final isyan ettirdi!

İnsanlık Suçu dizisine şaka gibi final isyan ettirdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D ekranlarında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisinin dün akşam (19 Mayıs) final bölümü ekrana geldi.

Hafta içinde final yapacağı açıklanan diziye öylesine apar topar bir final sahnesi yazılmıştı ki izleyen herkesin ağzı açık kaldı!

Aslında ekranda yıldızı yükselmeye başlayan ve dikkat çeken dizinin gelecek sezon da devam edeceği düşünülüyordu.

Adana’dan İstanbul’a gelen ve geçmişiyle, ailesiyle hesaplaşan Cemal’in hikayesinin anlatıldığı dizide, adeta hesap hatası yapıldı!

Bir anda final kararı alınan dizi için, anlaşılan o ki final sahnesi de ‘olsun,bitsin’ diye düşünülmüş ki izleyici şaşkınlık içinde ekrana bakakaldı!

İnsanlık Suçu dizisinin, kısa bir süre önce Gizem Karaca’nın ‘uyuşturucu’ davasında aldığı ceza sonrası final kararı alması, gözleri bu davaya çevirmişti. Hemen herkesin ortak düşüncesi, dizinin Gizem Karaca ile ilgili bu durum nedeniyle olduğu algısını yarattı.

İzleyenler sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dizinin aniden bitirilmesine tepki verirken, Gizem Karaca yerine başka bir oyuncunun tercih edilebileceği veya karaktere başka bir son hazırlanarak dizinin devam edebileceği görüşlerini savundular.

İnsanlık Suçu dizisine şaka gibi final isyan ettirdi! 7

Ancak tüm tartışmaların gölgesinde dizi dün akşam yaptığı finalle ekran macerasına ancak 8 bölüm devam edebilmiş oldu.

Öylesine apar topar bir finaldi ki Gökhan ve Suna’nın tartışması sırasında Suna yaralandı. Gökhan onu öldü sanıp kaçtı. Bu sırada Gökhan’ın adamının öldürmek üzere olduğu Cemal, yaptığı hamleyle hem kendisini hem de Suna’yı kurtardı.

Adama Gökhan’ın tüm banka hesap şifrelerini veren Cemal, Gökhan’dan gelen telefonla Suna’nın zor durumda olduğunu anlayıp yanına koştu. Yerde kanlar içinde yatan Suna’ya, gelen ilk yardım ekipleri tarafından müdahale yapıldı.

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Daha sonra ikiliyi deniz kenarında bir bankta sarılırken gördük ve dizi orada bitti.

Cemal, Sami’nin gerçek oğlu mu? DNA testine bir müdahale mi yapıldı? Sami, Cemal’in oğlu olduğunu öğrendi mi? Hülya ve Sami’nin geçmişinde bilmediğimiz hikayeler neler? Kadriye Hanım, Sami ve Hülya’yı neden ve nasıl ayırdı? Gökhan’a ne oldu? Sami ne yaptı? Cevher’e ne oldu? gibi o kadar çok soru havada kaldı ki dizinin final yapmış olsun diye bir kaç sahne eklenip bitirildiği anlaşıldı.

Sosyal medyada da tepkiler bitmedi! Diziyi takip edenlerden bir izleyici şu yorumu yapıyor:

“Final kararı alındığı için alelacele final sahnesi yazılıp çekilmiş. Bence ucu açık kaldı dizinin. Başka bir kanalda başlasa keşke. Hikâye güzeldi bence.”

Dizinin final sahnesi izleyenler tarafından da “Çok saçma, bu nasıl final, böyle final mi olur” sözleriyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

Tüm tartışmaların gölgesinde umut vadeden ve oyunculuklarıyla da konuşulan bir dizi daha ekrana veda etmiş oldu!

Final bölümüyle de reyting tablosunda Total’de 12. ve AB’de 7. sırada yer aldı.

Dizinin final bölümünü kaçıranlar buradan izleyebilir: