Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisi rol alan isimlere hayatlarının fırsatını sunuyor!

Sen Anlat Karadeniz dizisi rol alan isimlere hayatlarının fırsatını sunuyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin 18. yeni bölümü 23 Mayıs Çarşamba akşamı atv ekranında izleyicilerle buluşacak.

İzleyicilerin iliklerine kadar işleyen sahneleriyle Sen Anlat Karadeniz 17 haftası geride kalmasına karşın, gördüğü ilgi hiç azalmadı…

Her bölümünde heyecan kasırgasının yaşandığı Sen Anlat Karadeniz, 18. bölümünde neler olacağı merakla bekleniyorlar. İlk ipuçları 18. bölüm fragmanı ile verilmekte…

“Süper bir dizi, çok doğal, tüm ekibe teşekkürler”

“Yok böyle bir dizi, insanın iliklerine kadar işliyor”

Bu ifadeler izleyicilere ait…

Dizide rol alanlar da bir hayli şanslılar… Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman, Mehmet Ali Nuroğlu, adeta bu dizi ile kariyerlerinin zirve noktasına çıktılar. Bugüne kadar farklı projelerde yer alsalar bile diziden önce bu kadar geniş kitleler tarafından tanınmayan oyuncular, hayatlarının fırsatını elde etmiş durumdalar.

Dizilerin teker teker yayından kalktığı dönemde, böyle etkileyici ve iddialı bir dizide rol almak tüm oyuncular için büyük bir şans…

Bir izleyici de bu noktaya değiniyor ve şu mesajı veriyor:

“Ah şu dizide oyuncu olabilmek vardı. Harika bir dizi. Yazarından, yönetmenine, kameramanından seslendirmesine, oyuncularına ve firguranlarına kadar her şey çok doğal. Hem sürükleyici hem inandırıcı hem etkileyici bir yapım. Yönetmen Osman Sınav’ın kalitesi de ortada. Rabbim nazarlardan korusun.”

İşte Sen Anlat Karadeniz 18. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahir ile Nefes’in sevda türküsü, Mercan için yakılan ağıtlarla kesilir. Vedat’ın şeytani planının kurbanı olan Mercan, masumiyetinin bedelini hastanede hayata tutunmaya çalışarak ödemektedir. Cemil ise her şeyden habersiz, teselliyi kızının canına kasteden Vedat’ın dostluğunda, intikamıysa kızını kurtaran Tahir’e nefretinde bulur.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Canından çok sevdiği Nefes için kendini siper edip, ona deva olan Tahir ilk kez bu kadar dağılmıştır. Tüm Karadeniz’i susturan cesareti tek bir şeye söz geçiremez; vicdanına! Sevdiğine deva olma sırası Nefes’tedir. Tahir’in deli fırtınasını sadece Nefes’in şefkati ve inadı dindirecektir.

Sen Anlat Karadeniz dizisi rol alan isimlere hayatlarının fırsatını sunuyor! 7

Tahir vicdanı ve sevdası arasında çıkmazdayken bir yandan da Ceylan’ı, Nefes’e kavuşturmanın mücadelesini vermektedir. Bilmediği şeyse nefretten gözü dönmüş Cemil’in, intikam için peşinde olduğudur. Tahir’in merhameti mi, Cemil’in intikam ateşiyle parlayan nefreti mi galip gelecektir?