Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim’in çekimleri için gittiği Katar’dan paylaştı

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim’in çekimleri için gittiği Katar’dan paylaştı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in çekimleri Katar’ın Doha kentinde sürüyor. Erzincan’da başlayıp İstanbul’da süren ve şimdi de Katar’da yapılan çekimlerle birlikte diziyle ilgili heyecan da artıyor. Özcan Deniz’in sahibi olduğu DNZ Fim ve Skala Yapım’ın ortak projesi olan dizinin yayın tarihi henüz belli değil ama çekimlerden gelen kareler, diziyi bekleyenlerin heyecanını katlıyor.

Uzun süredir çalışmaları süren dizide Ayliz isimli bir fotoğrafçıyı oynayacak olan İrem Helvacıoğlu ile Kadir isimli bir iş insanını oynayan Özcan Deniz’in ekran uyumu merakla beklenirken, diziyle ilgili sosyal medyadan yapılan paylaşımlar da dikkat çekiyor.

Özcan Deniz, çekimler için bulundukları Katar’ın Doha kentinde gökdelenlerin gölgesinde çekilen fotoğraflarını yayınlayarak takipçilerini iyice heyecanlandırmıştı. Son olarak İrem Helvacıoğlu da dizi için gittiği Doha’dan çeşitli paylaşımlar yaptı.

Oyuncunun kısa videolarla bulundukları kentten yaptığı görüntülerin yanı sıra dizinin yapımında çalışan isimlerle verdiği pozu da aşağıda görebilirsiniz…

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim'in çekimleri için gittiği Katar'dan paylaştı 9

Kısa süre önce tanıtımı da yayınlanan dizinin yayın tarihi merakla beklenirken, hikayenin Doha kısmı da ayrıca merak ediliyor. Neden hikayenin oralara kadar gittiğini de dizi yayına girdikten sonra göreceğiz ancak farklı şehirler ve ülkelerde yapılan çekimler, izleyenlere de ayrı bir heyecan yaşatacak gibi duruyor…

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim'in çekimleri için gittiği Katar'dan paylaştı 10

Diziyle ilgili detaylar…

Aşkın acı ve tatlı her halini dizide bulabileceğini anlatan bir fragman yayınlandı… Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu, yeni dizide Kadir ve Ayliz karakterlerine hayat verecek. Bu iki karakterin destansı aşkı da izleyicilere farklı duygular yaşatacak.

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim'in çekimleri için gittiği Katar'dan paylaştı 11

İstanbullu Gelin’deki Faruk’tan sonra Özcan Deniz, bir süre dizilere ara vermişti. Sen Anlat Karadeniz’deki Nefes’in ardından da İrem Helvacıoğlu, bir yıldan biraz daha uzun bir zaman sonra yeniden ekranlara dönüş yapmış olacak. İkilinin başroldeki uyumlu halleri daha ilk fragmanda bile net bir şekilde anlaşılıyor.

Proje tasarımı kendisine ait olan Özcan Deniz, güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu ile çok iyi bir ikili olacaklarını düşünmüş olmalı ki, ısrarla oyuncuyu dizide görmek istemişti. İşte Seni Çok Bekledim’in ilk fragmanı:

Star’ın yeni dizisi, ‘Seni Çok Bekledim’ yakında seyircisi ile buluşacak. Dizide, başarılı oyuncu Özcan Deniz, ‘Kadir’ karakterini canlandıracak ve seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

Kadir, (Özcan Deniz) başarılı bir iş adamıdır. İşkolik, güçlü, kararlı, attığı adımları sağlam ve net olan Kadir, dedesinden kalan ortaklı şirketi kendi çabaları ve ön görüleriyle iyi bir noktaya taşımıştır. ‘Kadir’ için yaşanan hiçbir şey tesadüf değildir.

Çekimleri; Erzincan, İstanbul ve Katar’in başkenti Doha’da gerçekleşen ‘Seni Çok Bekledim’, Kadir ve Ayliz’in mucizelerle dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Şahin Altuğ’un yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda; Yıldız Kültür, Caner Şahin, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Mehmet Ulay, Sibel Şişman, Hakan Ummak, Gürkan Güzeyhuz ve Damla Makar gibi sevilen isimler yer alıyor.

Sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ‘Seni Çok Bekledim’ yakında Star’da