Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in paylaşımına Kerem Bürsin’den yanıt gecikmedi!

Hande Erçel’in paylaşımına Kerem Bürsin’den yanıt gecikmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yaptığı her paylaşım, sosyal medyada büyük etkileşimlerle karşılanıyor. Özellikle Hande Erçel’in 17,6 milyona ulaşan instagram’daki takipçi sayısı, pek çok ünlüyü kıskandıracak düzeyde. Dolayısıyla oyuncunun yaptığı paylaşımlar da sosyal medyada bir anda büyük dikkat çekiyor.

Erçel, sete ara verildiği anlaşılan Pazartesi gününün mahmurluğuyla, İstanbul’daki soğuk ve kapalı havayı pencereden izlerken çekilen fotoğraflarını yayınladı son olarak.

Oyuncunun “Bir panda gibi yuvarlanmalık bir gün” şeklindeki notu dikkat çekti. Hem koronavirüs hem de soğuk hava nedeniyle pek çok kişi gibi Hande Erçel de evde oturmayı tercih etmiş.

Erçel’in yaptığı bu paylaşıma yorum yapmakta gecikmeyen bir isim de dizideki partneri Kerem Bürsin oldu. Pandalara atıfta bulunan Hande Erçel’e bir panda emojisi ile karşılık verdi Bürsin.

Bu arada Hande Erçel’in paylaşımına yorum yapanlardan birisi de ekran ömrü kısa süren Azize dizisinde partneri olan Buğra Gülsoy’du.

Oyuncunun siyah beyaz fotoğraflarını takipçileri de çok beğendi ve bir kaç saat içinde 1,5 milyonu geçen beğeni aldı…

İşte o paylaşımlar…

blank

blank