Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna, işi şansa bırakmadı, doktora koştu!

Onur Tuna, işi şansa bırakmadı, doktora koştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde oynayan Onur Tuna, Ferman karakteriyle ekrana gelen Onur Tuna, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde olan bir isim. Oyuncu, aynı zamanda müzisyen kimliğiyle de beğeni topluyor. Onur Tuna’nın özellikle Yasak Elma’da oynadığı Alihan karakterinden sonra hayran kitlesi de çoğaldı.

Yasak Elma’da her ne kadar pek sevilmeyen bir karakteri oynasa da Mucize Doktor dizisinde oynadığı Ferman ile gönülleri bir kez daha fethetti. Oyuncunun sadece dizileriyle değil müziğiyle de konuşulduğu ve beğeni topladığı hayranlarının yorumlarından da anlaşılmakta.

Sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden birisi olan Onur Tuna, takipçilerini habersiz bırakmıyor. Kimi zaman yorumsuz fotoğraflarıyla sosyal medyadan paylaşım yapan oyuncu, kimi zaman da derin anlamlı mesajlarla paylaşımlar yapmakta.

Onur Tuna’nın son yaptığı paylaşımda ise kolundaki serum dikkat çekiyor. Bir sağlık kuruluşuna gittiği ve serum aldığı görülen oyuncu, paylaşımına düştüğü notla içeriği hakkında da bilgi vermekte.

Yoğun çalışma temposu ve korona salgını nedeniyle işi pek şansa bırakmadığı ve vücudunu, bağışıklığını güçlü tutmak için vitaminlerini hap yerine damardan almayı tercih ettiği de görülüyor.

Onur Tuna “Rutin vitamin alımları, sorun yok” notuyla da endişelenecek takipçilerine baştan açıklamayı yapmış.

İşte Tuna’nın o paylaşımı:

Onur Tuna, işi şansa bırakmadı, doktora koştu! 7