Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun okul yıllarındaki 23 Nisan bayram kıyafeti!

İrem Helvacıoğlu’nun okul yıllarındaki 23 Nisan bayram kıyafeti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteri ile büyük çıkış yapan İrem Helvacıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yaptığı paylaşımla duygulandırdı.

Ulu Önder Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret edemeyecek olmanın üzüntüsünü yaşadığını belirten oyuncu, kendi çocukluk yıllarındaki kutlamalardan örnekler verdi. Okul yıllarında 23 Nisan’da çekilen fotoğrafını yayınlayan oyuncu, şu sözlerle de duygularını aktardı:

“23 Nisan benim çocukluğumda heyecanla beklediğimiz, bir önceki gece ertesi günün heyecanıyla uyuyamadığımız bir gündü. Büyük stat kutlamaları, televizyonlarda dünya kutlamalarından görüntüler, marşlar, oyunlar. Bir liderin sadece kendi ülkesindekileri değil bütün dünya çocuklarını düşündüğü tek bayram 23 Nisan. Ve bu bayramda gidip Ata’mıza teşekkür edemeyecek olmak çok üzüyor beni.”

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgisini ifade eden oyuncu, Anıtkabir’e bırakılmak üzere hazırlanan projeye katılarak ataminyanindayim.com sitesi üzerinden karanfil göndereceğini de belirtti. Helvacıoğlu, “ING bizlerden gelen mesajları, Anıtkabir’e iletecek ve her mesaj için bir karanfil bırakacak. Anıtkabir’in bu yıl da karanfilsiz kalmaması için siz de mesajlarınızı bırakabilirsiniz” diye yazdı.

İrem Helvacıoğlu'nun okul yıllarındaki 23 Nisan bayram kıyafeti! 7