Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İspanya’nın yeni popüler ismi Batuhan Ekşi oldu!

İspanya’nın yeni popüler ismi Batuhan Ekşi oldu!

tarafından ker_def

Koronavirüs salgınının Avrupa’da en çok etki yaptığı ülkelerden olan İspanya, bugünlerde zorlu bir dönem yaşıyor. Salgının hızla yayıldığı ülkeden evlerine çekilen halkın en büyük zaman geçirme metodlarından birisi de televizyonlar… Türk dizilerinin de son dönemde birbiri ardına yayınlandığı ülkede genç oyuncu Batuhan Ekşi popüler isimler arasına katıldı.

Telenovela dergisinin sorularını yanıtlayan Ekşi, kendisi hakkında bilinmeyen bazı konularda detaylar verdi. İspanya’da yayınlanan dizileriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Batuhan Ekşi bu röportaj ile birlikte ülkede daha da fazla tanınırlığa erişti.

İspanya'nın yeni popüler ismi Batuhan Ekşi oldu! 7

Batuhan Ekşi, Barcelona ve Madrid seyahatlerinde insanların kendisine gösterdikleri ilgiden de çok mutlu olduğunu söyledi. Komedi projesinde de yer almak istediğini söyleyen Ekşi ‘ komedi projesinde yer almadım bugüne kadar absürt bir karakteri canlandırmak istiyorum “ dedi.

2013 yılında Galip Derviş dizisiyle ekranda görünen Ekşi, Medcezir dizisinde Doruk karakteri ile dikkat çekmişti. Ardından Kalbimdeki Deniz dizisinde Mustafa Tarhan’a hayat veren Ekşi, Elimi Bırakma’da ise Tarık Yelkenci olarak ünlendi.Batuhan Ekşi en son Kardeş Çocukları dizisinde Onur’a hayat vermişti.