Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Son bölümde İpek’in merdivenlerden düşme sahnesi tüm aileyi perişan etti. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacağının merak edenler fragman için sabırsızlanıyor. Final sahnesinde Fikret’in sürpriz hamlesinin ardından neler olacak? Peki İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı için bekleyiş sürüyor. Dizinin takipçileri İstanbullu Gelin 25. bölümde neler olacağını merak ediyor. Son bölümde İpek’in merdivenler düşmesinin suçlusu Süreyya olarak gösterilir. Apar topar hastaneye kaldırılan İpek’e ilk müdahaleyi Begüm yapar ve apar topar bebeğin alınması için harekete geçer. İşte İstanbullu Gelin 25. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar…

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
İpek’in merdivenler düşmesinin suçlusu Süreyya olarak gösterilir. Apar topar hastaneye kaldırılan İpek’e ilk müdahaleyi Begüm yapar ve apar topar bebeğin alınması için harekete geçer. Henüz çok küçük olan bebeğin durumunun kritik olması, tüm Boranlar’ı perişan eder. Tüm bu yaşananlar Süreyya’yı olduğu kadar Faruk’u da zor durumda bırakır, bir kez daha ailesi ve sevdiği kadın arasındaki dengeyi sağlamak zorundadır. Korkunç olay, Süreyya ve Faruk’un hayatlarının en büyük sınavlarından birini vermesine sebep olacaktır.

Yaşanan korkunç olay sonrası Süreyya ve Faruk cehennem azabı yaşamaktadırlar. Esma, Garip’ten gelen telefonla hayatının en büyük defterini kapatmaya hazırlanırken bambaşka bir oyunun içine düşer. Başı belaya giren Murat’a ise hiç beklemediği birisi destek çıkar. Dilara, Reyhan’ın sözlerinden rahatsızdır. Küçük bir tartışma, Adem’in evinde inanılması güç olayların yaşanmasına sebep olur. Günün sonunda Fikret’in yapacağı hamle herkes için çok tehlikeli olacaktır.

ŞİDDET SAHNESİ OLAY OLDU
Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin’in son bölümünde Adem’in eşi Dilara’yı dövdüğü sahneler aile içi şiddet sorununu bir kez daha gündeme getirdi. Fırat Tanış’ın canlandırdığı Adem, eşi Dilara’yı önce tokatladı ardından feci şekilde darp etti. Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver’in rol aldığı İstanbullu Gelin’deki o sahneler sosyal medyada çok tartışı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
İstanbullu Gelin hayranları 25. yeni bölüm fragmanı geldi mi, sorusunu çoktan sormaya başladılar. Sevilen dizi İstanbullu Gelin her yeni bölümünde Faruk ile Süreyya arasında olanlar izleyiciyi şaşırtıyor. Esma Sultan’ın sürpriz değişimine tanık olduğumuz İstanbullu Gelin, geçen hafta AB, ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu. Bu hafta yayınlanan son bölümde başı belaya giren Murat’a ise hiç beklemediği birisi destek çıkıyor. Son bölüm özeti haberimizde. Peki İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından paylaşıldı mı? Yeni bölümde neler olacak?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı dizi biter bitmez google üzerinde en çok araştırılan konular arasına girdi. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enverin paylaştıkları StarTv’nin sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin her bölümü, ardından da yeni bölüm fragmanı takipçileri tarafından araştırılmaya başlıyor. İstanbullu Gelin 25. bölüm yani yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından bekleniyor. Dizinin takipçileri şimdi yeni bölümün fragmanını bekliyor. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanının dizinin yayın günü yakınlaşınca yayınlanması bekleniyor.