Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 30 Mart 43. bölüm tanıtımı yayınlandı… Süreyya’ya hiç beklemediği şok sözler!

İstanbullu Gelin 30 Mart 43. bölüm tanıtımı yayınlandı… Süreyya’ya hiç beklemediği şok sözler!

tarafından zk zk
Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin’in başrollerinde oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin 43. bölümü 30 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek.

Adem’in intihara kalkışmasından sonra Dilara, Süreyya’ya ve Faruk’a cephe alıyor. Süreyya’nın Adem’in babasının bıraktığı mektuptan haberi olduğunu öğrenen Dilara’nın sözleri ağır olacak. Büyük üzüntü yaşayan Süreyya, Esma Hanım’ın sözleri üzerine iyice yıkılır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adem’in intiharı ve ardındaki gerçek Süreyya ve Dilara arasında gerilim yaratırken büyük kırılma Boranlar arasında yaşanır. Mektubun Faruk, Esma ve Süreyya arasında sır olarak saklanmış olması diğerlerinin tepkisine neden olur. Fikret için ise artık dengeler tamamen değişmiştir. Osman ve Burcu’nun konuşmasına istemeden şahit olan Faruk duyduklarından dolayı büyük hayal kırıklığı içerisindedir. İki kardeş arasında yüzleşme kaçınılmazdır. Süreyya ise Dilara ile olan kırgınlığın büyük üzüntüsünü yaşarken Emir’le ilgili beklenmedik bir gelişme gerçekleşecektir.