Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin 52. bölüm ön izlemede, Fikret’in değişimi çok şaşırttı!

İstanbullu Gelin 52. bölüm ön izlemede, Fikret’in değişimi çok şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 1 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak.

Abisi Faruk’un başarılarını hazmedemeyen ve sürekli alttan alta onun iyiliğini istemeyen bir kardeş olan Fikret, yayınlanan yeni ön izlemede farklı bir yol seçmiş gibi görünüyor.

İstanbullu Gelin 52. bölüm ön izlemede, Fikret'in değişimi çok şaşırttı! 7

Faruk’un yaşadığı hastalık sonrasında abisine bakışı değişmeye başlayan Fikret’in bu hallerini izleyici “Bir kaç bölüm sonra geçer” şeklinde yorumluyor.

Bazı izleyiciler ise Fikret’in değişiminden memnun. Ön izlemede, iki kardeşin samimi ve yakın halleri dikkat çekiyor. BoranJet projesinin başarısı nedeniyle Fikret’i kutlayan ve başarıyı ona mal eden Faruk, Fikret’i de çok şaşırtıyor. Faruk ve Fikret arasında gelişen bu olumlu durum devam edecek mi hep birlikte izleyip göreceğiz.

İşte 52. bölümden ön izleme:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Boranlar için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Burcu’nun nikah masasındaki cevabı herkesi etkilerken Esma ve Garip’te büyük bir kırılmaya neden olur. Osman yaşadıklarından kendini suçlamaktadır fakat Faruk durumu kendi özelinde değerlendirince Süreyya ile çatışmaya girer.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Faruk ve Süreyya’yı bir araya getirme kararı alan Senem ve Akif’i günün sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Tüm bu kaostan yararlanmak için adımlarını atan Adem en beklemediği yerden derin bir yara alır. Boranlar için ise artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.