Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin 52. bölümünde hem üzülecek hem sevineceksiniz!

İstanbullu Gelin 52. bölümünde hem üzülecek hem sevineceksiniz!

tarafından ker_def
İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Star TV’de Aslı Enver ile Özcan Deniz’in başrolünde oynadığı İstanbullu Gelin son bölüme nikah masasında “hayır” cevabı vererek kalkan Burcu damgasını vurmuştu. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Faruk, Süreyya’ya “Az sonra ilk mucizeyi kucağımıza alacağız” diyor. Gergin geçen günlerde Akif ile Senem’in bebeklerin dünyaya gelmesi en çok Süreyya’yı sevindiriyor.

İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm 2. fragmanı Star TV tarafından yayınlandı.

İSTANBULLU GELİN 52. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Başrollerinde Aslı Enver ile Özcan Deniz’in yer aldığı İstanbullu Gelin son bölümde olaylı bir düğün yaşanmıştı. Osman ile nikah masasına oturan Burcu, “İki kişilik sevemem” diyerek memurun sorusuna hayır cevabı vermişti. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Süreyya ile Faruk, hastanede merakla ve heyecanla doğacak bebeği beklemektedirler. Akif ile Senem’in bebeklerin dünyaya gelmesi, Süreyya’yı mutluluktan ağlatıyor. İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı…

İSTANBULLU GELİN 52. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Burcu, Osman’a “Ben seni çok sevdim ama iki kişilik sevemem” sözleri dikkat çekiyor. Faruk, Süreyya ile barışmak için onun kaldığı Senem’in evine gidiyor. Süreyya, Faruk ile barışacak mı? Fragmanın sonunda Adem’in “Anne” şeklinde bağırarak koşması seyirciyi meraklandırdı. Reyhan’a ne oldu?

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya, Gözde’ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk’u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir. Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.

İstanbullu Gelin 52. bölümünde hem üzülecek hem sevineceksiniz! 7

İSTANBULLU GELİN BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Faruk’un yasak aşk itirafıyla yıkılan Süreyya uzun süre kendine gelemedi. Faruk’la ayrılma kararı alan Süreyya kendisine yapılan ihaneti uzun süre içine sindiremedi ancak eşiyle arasındaki buzlar eridi. Osman ve Burcu’nun düğününde sahneye çıkan Defne Samyeli herkesi coşturdu. Ancak nikah kıyılması anında ise büyük bir şok yaşandı Nikah memurunun evlenme sorusuna Osman’ın ‘Evet’ cevabının ardından sıra Burcu’ya geldiğinde ise uzun süre sessizlik yaşandı. Burcu nikah memurunun ‘Evlenmeyi kabul ediyor musunuz’ sorusuna ‘Hayır etmiyorum’ yanıtını verince herkes buz kesti.