Ana sayfa Dizi İzle İstanbullu Gelin 57. Bölüm – İpek’in Harika Fikri

İstanbullu Gelin 57. Bölüm – İpek’in Harika Fikri

tarafından ker_def

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin 57. bölümü 12 Ekim Cuma akşamı Star TV’de izleyicilerle buluştu. Önemli olayların yaşandığı dizinin yeni bölümünden bazı sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 57. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

Süreyya ile Esma arasında büyük gerilim…
Ülfet’in Esma’ya yaptığı suçlama ile Fikret şoka girmiştir. Annesinin onlara yalan bir hayat yaşatması fikri ile mücadele edemeyen Fikret, duyduklarını İpek ile paylaşır. İpek ise bu bilgi ile yıllardır beklediği şansı elde etmiş gibidir. Fikret’in itirazlarına rağmen DNA testi yaptırmak için harekete geçer. Süreyya’nın hayatında ise yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur.

Fikret tüm duygularının yanında bir de Adem’i bitirme planının peşindedir ve başını belaya sokmak üzeredir. Faruk’un Fikret’in yaptıklarını öğrenmesi ve olaya müdahalesi ise iki kardeşin yüzleşmesine sebep olacaktır.