Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 70. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

İstanbullu Gelin 70. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları Star TV’nin sevilen dizisinin 70. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı büyük merak konusu oldu. Fikret, Okan ile İpek’i birlikte görüp sinir krizi geçirdikten sonra derin bir acı yaşıyor.

Nurgül’ün İpek ile konuşmasından sonra İpek, Fikret’in kendisine sürpriz yaptığını öğrenecek. İkilinin ilişkisinde yeni kararlar almasına neden olacak bu bilgi sonrasında İpek’in ne karar alacağı merak konusu. 1 Şubat Cuma akşamı Star TV’de ekrana gelecek olan dizinin 70. bölümünden yeni görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ İSE ŞU ŞEKİLDE…

İpek, Fikret tartışması konakta da yankı buluyor.

Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. İpek, Fikret tartışması konakta da yankı bulacaktır.

Süreyya ve Faruk’un toparlama adımları ise İpek’in alacağı kararı etkilemez. Adem ise Dilara’nın erken doğum tehlikesi nedeniyle Bursa da yaşamak için harekete geçer. Adem’in, Güneş’le bu bilgiyi paylaşmaması Güneş’in kafasındaki sorulara cevap aramasına sebep olur.

Esma’nın hastalığının etkileri konakta bazı olaylar yaratır ve Süreyya acil bir karar alır. Fikret’in kendisini iyice yalnız hissetmesi yeni bir başlangıca işaret etmektedir.