Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 72. Bölüm 2. Fragmanı İzle! İstanbullu Gelin yeni bölümde gerçek aşk var aşk!

İstanbullu Gelin 72. Bölüm 2. Fragmanı İzle! İstanbullu Gelin yeni bölümde gerçek aşk var aşk!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 72. yeni bölümünde Dilara ve Adem’in bebeklerinin doğumu, Boranlar’a da büyük bir heyecan getiriyor. 72. bölümden 2. fragman paylaşıldı. 15 Şubat Cuma akşamı Star TV ekranında izleyicileri yine mest edecek sahneler var.

Dizinin yeni bölümünde ailenin mutluluk tablosuna şahitlik edeceğiz. Bebek mutluluğu tüm aileyi birbirine yakınlaştırıyor ve güldürüyor. Süreyya ve Faruk’un mutluluk anları da çok beğenilecek. “Aşktan hiç korkulur mu?” sorusu dizinin yeni bölümünün sloganı olacak. Videodan 72. bölümden 2. fragmanı ve neşeli anların özetini izleyebilirsiniz.

Dizinin yeni bölümünde ayrıca doğum sonrası ailede bir mutluluk ve barış rüzgarı esiyor. Bebek heyecanı tüm aileyi adeta birleştiriyor. Videodan ön izleme görüntülerini izleyebilirsiniz.

Adem, bebekle birlikte aileye de yeniden girme heyecanını yaşıyor. Kardeşleriyle uzun süre sonra yeniden bir araya gelen ve Boranlar’a tekrar kabul edilme süreci yaşayan Adem, duygu karmaşası içinde.

Esma ise boş durmuyor ve bir türlü güven duyamadığı Adem’i, bu kez çocuğunun doğmasından sonra bazı şeyleri yeniden düşünmeye davet ediyor.

Tüm ailede bebek heyecanı sürerken, Adem de yeni hayatında yeni bir sınav vermenin telaşında…