Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 84. Bölüm 2. fragmanında Boranlar mutluluk saçıyor!

İstanbullu Gelin 84. Bölüm 2. fragmanında Boranlar mutluluk saçıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisinde son 4 bölüm… Dizi 31 Mayıs’ta final yaparak veda edecek. Dizinin 10 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 84. bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin 84. bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. 84. bölüm 2. fragmanında Boranlar’ın çocuklarıyla birlikte halleri, Adem’in aileden birisi olduğunun kanıtı gibi sahneler izleyicileri mest edecek. Garip’in Esma Sultan’a “Seni seviyorum” sözü ise bölümün mutlu anlarla geçeceğini anlatıyor. Videodan izleyebilirsiniz.

84. bölümde neler olacak?

Esma’nın kararı Boranlar’da şaşkınlık yaratıyor.
Esma’nın kararı ailede büyük şaşkınlık yaratırken, Garip’in bu karara tepkisi Esma için beklenmedik olur. Boranlar, Esma’yı konağa geri döndürmek için Senem’i harekete geçirirler.

Adem, Güneş’i kaybetmemek adına hayati kararlar almaktadır. Dilara’nın da Güneş’e adım atmasıyla artık dengeler değişir. Herkesin bir arada olduğu “Anneler Günü” tüm Boranlar için unutulmaz bir gün olacaktır…