Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin, bir çuval inciri berbat etti! Pes artık!

İstanbullu Gelin, bir çuval inciri berbat etti! Pes artık!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin, bir çuval inciri berbat etti! Pes artık! 7

Gözde, catering işleri yapan, hırslı bir kadın olarak izleyicinin karşısına çıktı. Oldukça alımlı ve çekici olan Gözde, Adem’in Faruk’a kurduğu tuzağa dahil oldu.

Her şeyden önce, bir şekilde vicdanıyla boğuşan Adem’in, Faruk daha hastanedeyken ortalığı karıştırmaya çalışması hiç de inandırıcı gelmedi.

Faruk’un Süreyya ile arasının bozuk olduğu dönemde Gözde isimli bir kadınla birlikte olduğu ortaya çıktı. Adem, vakit kaybetmeden planını devreye sokup, Gözde’yi hastaneye Faruk’u ziyarete gönderdi.

Faruk’un şaşkın bakışları arasında hastanedeki odaya giren Gözde, “Geçmişi hiç deşmeyelim, geleceği de sonra konuşuruz. Sen bir iyi ol da. Arıyacam, görüşeceğiz daha” sözleriyle de hem izleyenleri hem de Faruk’u çok şaşırttı.

Öncelikle izleyiciler, ortalığı karıştıracak bu karakterin tam da Faruk hastanedeyken ortaya çıkmasını zamanlama açısından saçma bulurken, aynı zamanda Faruk ile ilgili tüm düşünceleri değiştirecek bu adımdan da hiç hoşlanmadı.

Ortaya bir anda çıkan bu kadının Faruk’tan çok Süreyya’nın canını yakacağını Adem düşünemediği mi? Yani Faruk’tan intikam almaya çalışırken, resmen Süreyya’yı harcıyor! Sosyal medyada bu sahneye tepkiler yağıyor.

Bir izleyici “Bizler bu kadar psikologtan etkilenirken, her sözüne kulak verirken, Adem’de hiç bir işe yaramadığını görüyoruz” sözleriyle Adem’in hala intikam peşinde koşan, yaşadıklarından hiç bir sonuç çıkaramamış olmasına büyük eleştiri geldi.

Bir başka izleyici ise yeni bölümdeki gelişmeyi eleştirerek “Bu bölümü silip yeniden çeksinler! Cidden yazık! Saçmalığın daniskası!” yorumunu yapıyor.

Diziyi izleyenlerin gözünde Faruk’la ilgili algıyı da bir anda değiştiren Gözde karakterine tepkiler devam ediyor. İstanbullu Gelin takipçilerinden gelen mesajlarda, bu konuya hiç inanmadıkları, diziyi uzatmak için saçma bir konunun gündeme getirildiği görüşü yoğunlukta.

İzleyiciler öyle yorumlar yaptılar ki katılmamak mümkün değil!

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)