Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin, bir çuval inciri berbat etti! Pes artık!

İstanbullu Gelin, bir çuval inciri berbat etti! Pes artık!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin, bir çuval inciri berbat etti! Pes artık! 7

“İlk defa dizeye olan sevgim azaldı! Bu ne demek ya resmen son bölümler Faruk’u kötü biri yapmaya odaklanmış! Karısı için delirdiği zamanlarda, bu kadınla gününü gün ediyormuş! Nasıl bir saçmalık bu ya! doğmamış bebeğini karısını kaybedip bunun kollarına mı gitmiş yani?” şeklindeki bir yorum da bu düşünceleri destekliyor.

Dizinin final sahnesinde, Adem’in telefondan izlediği video pes dedirtti adeta! Gözde ve Faruk’un gittikleri bir mekanda sarmaş dolaş eğlenirken ki halleri ekrana geldi.

Süreyya’nın olmadığı, ayrı düştükleri dönemde Faruk’u bitmiş halde görmüştük. Böyle bir haldeyken Faruk’un bunları yapmış olabileceği kimse için inandırıcı gelmiyor. Anlaşılan dizideki entrikaları uzatmak için bir kadın dahil edilmiş. Yeni sezonda da devam edecek olan dizide Faruk ve Süreyya’nın arasına Gözde’nin gireceği şimdiden anlaşıldı. Pek çok izleyici “Süreyya’ya Prag yolları göründü” yorumlarını yapıyorlar.

Gözde karakterinin ortaya çıkması izleyenleri o kadar çok kızdırdı ki yorumlar bitmek bilmiyor! Bakın daha neler neler söylediler:

“Tatlıya bağlayıp bitirecektiniz diziyi.. Sıktınız artık açıkçası.. Bir tek Aslı ve İpek bilgin için izliyorum gerisi tırt gerçekten. Aynı şeyleri başa almanız dizinin ilerlemeyeceğini gösterir. Hatta üçüncü sezon da böyle Süreyya şok olarak bitirilirse ben izlemeyeceğim Net!”

“Bu bölümün saçmalığı.. Diziden soğuttunuz şu an!”

“Demekti Süreyya orada üzülürken Faruk, baska kadınlarla eğleniyormuş ama bu kadar saçma bir son bölüm görmedim!”

“Süreyya’nın olmadığı dönem Faruk ceviz kırmış ama bunun içinden de Adem çıktı! Demek ki o dönem Adem’in planıymış! bu ikici tohum dediğine göre! Zaten gecen bölüm Adem, Gözde diye birini aramıştı.”

“Gerçekten her sezon böyle yazacaksanız bence yazmayın, yazacak bir şey kalmadıysa final yapın, yoksa Yaprak Dökümü gibi aralıkta bitirmek zorunda kalırsınız. Faruk Begüm’e yaklaşsa tamam, bu normal bir şey değil ama, birazcıkta olsa bağdaştırabiliriz, bu nereden çıktı. Tadında bırakalım!”

“Adem’in içindeki iyi insanı görmekten mutluydum, onun hemen iyi birine dönüşmesini de beklemiyordum ama bu yaptıkları özellikle Faruk’u bel altından vurması bana çok ağır geldi. sanki bana kazık atılmış, sanki benim arkamdan iş çevrilmiş gibi hissediyorum. izlediğim çoğu bölümde hep Adem’i anlamaya çalışan ona hak veren bir Fikret vardı!”

“Hadi Faruk’a kızgın da Süreyya’nın canını yakmak için niye planlar yapıyorsun? Faruk’a değil, Adem resmen Süreyya’ya oynuyor”

“Diziden soğutan güzel diyelim saçma sapan bir senaryoya doğru gidiyor güzelim dizi ne hale geldi?”

“Bu ne sacmalik ya, Begum bitti simdi de bunu mu çıkardınız? Pes yani artık izlememe kararı aldım.”

“Adem Süreyya’ya dost mu yani şimdi?”

İşte çok tartışılan o sahne: