Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin, bomba gibi bir bölümle sezona giriyor!

İstanbullu Gelin, bomba gibi bir bölümle sezona giriyor!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin izleyenleri şu günlerde büyük heyecan içinde.

Geçtiğimiz sezon Boranlar’ın her şeylerini Adem yüzünden kaybettikten sonra sezon arasında Yaz karakteri 19 yaşında karşımıza çıktı.

Ahsen Eroğlu’nun oynayacağı Yaz’ın diziye girmesiyle kafalar da karıştı.

Dizi, 19 yıl sonrasına atlama yaparsa Süreyya, Faruk yaşlanmış olacak ve en önemlisi zaten yaşı geçkin olan Esma Hanım’ın hali de düşündürmüştü.

Dizinin yeni sürprizleri bununla da bitmedi. Meral Çetinkaya, Nihal Yalçın ve Kaan Çakır’ın da diziye katılacağı haberleri heyecanı iyice tırmandırdı.

Özellikle sezonun ilk tanıtımında Yaz’ın ‘Babaannemi öldüren Süreyya’ sözleri şaşkınlık yarattı.

Görünen o ki tahminleri zorlayan bir sezon izleyiciyi bekliyor.

Sürprizlere açık, bambaşka hikayelerle yeni sezon için geri sayım başladı.
İstanbullu Gelin, bomba gibi bir bölümle sezona giriyor! 7

54. bölüm tanıtımı ekrana geldiğinde de heyecanlı bir başlangıç yapacağı anlaşıldı.

Boranlar’ın konağı kaybettikten sonra yaşadıkları zor durumları görürken, Adem’in de koskoca evde yapayalnız kalması dikkatleri çekti.

Fikret’in konağa gizlice girerek Adem’i tehdit ettiği ve Adem’in ‘Siz hepiniz, ben tek’ sözleri de yine dikkat çeken bir haykırış olarak ekrana yansıdı.

Şimdi nefesler tutuldu ve bir hafta sonraki yeni bölüm için heyecan iyice sardı.

İşte yeni sezondan detaylar…

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz’in paylaştıkları, Star TV’ni sevilen dizisi İstanbullu Gelin, izleyicisine kavuşuyor. Dizinin sezon finalinde Boranlar ellerinde tüm malvarlıklarını kaybetmişler ve Faruk ile Süreyya, İstanbul’un yolunu tutmuş, kendilerine iş aramaktadırlar. Diğer yandan Fikret ile tartışan Adem ise “Siz hepiniz ben tek” diyerek meydan okuyor.

İstanbullu Gelin 3. sezonu ne zaman başlıyor?

İstanbullu Gelin 54. yeni bölüm fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. Hayranlarının merakla beklediği dizinin yayın tarihi de yeni bölüm fragmanı ile belli oldu. İstanbullu Gelin yeni bölümde Boranlar çıkış yolu arıyorlar. Faruk ile Süreyya, İstanbul’un gitmiş ve iş aramaktadırlar. Fikret ise kendilerine oyun oynayarak ellerindeki tüm malları, konağı alan Adem’in karşısına çıkar. Bir gün herşeyi geri alacağını söyleyen Fikret’e karşı Adem ise “Siz hepiniz ben tek” bağırır. İstanbullu Gelin yeni bölüm 21 Eylül Cuma günü Star TV ekranlarında olacak.

54. bölüm tanıtımı: